Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Apás szülés probléma! Mi...

Apás szülés probléma! Mi lehet tenni, ha a férjem nagyon be szeretne jönni, én viszont nem szeretném?

Figyelt kérdés

Férjem vallja,hogy neki ez egy élmény lenne...én viszont nagyon nem szeretném,ha bejönne.Nem szeretném,ha olyan állapotban látna,nagyon feszélyezve érezém magam.Nem lennék büszke magamra,félek,hogy megundorodna tőlem (hallottam ilyet).Én ezt valahogy úgy tudom elképzelni,ha valaki úgy bámulna,mintha ülnék a WC-n és...szóval tudom,hogy fura,de nekem nagyon ellenérzésem van ezzel az apás szüléssel kapcsolatban.

Ez csak a nőkre tartozik,szerintem nem kell nézőközönség.

Szerintetek?

2013. márc. 20. 18:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem neki is joga van ott lenni és átélni a csodát. Hiszen a gyermek az ővé is. Ne félj azért a férjed hogy támogasson és melletted legyen, és nem fog tőlled megundorodni. Őrülj neki hogy van kire támaszkodnod. Sok nő bármit megtenne ezért. Hidd el ha eljön az idő jó lesz ha valaki fogja a kezedet.
2013. márc. 20. 19:29
 12/18 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem ha a férjed felnőtt, értelmes férfi, akkor ha felhozod neki az érveidet meg fogja érteni!
2013. márc. 20. 19:52
 13/18 anonim ***** válasza:
74%
Én sem akartam, hogy bent legyen, "szerencsére" császár lett a vége. Pont ahogy az előző írta, vajúdás alatt is történnek kevésbé szalonképes dolgok, engem feszélyezett is, hogy ott volt. Ilyenkor a babára kell koncentrálni, akit zavar, hogy közben hogy néz ki a férje előtt, annak ez nem való. Lehet, hogy az orvos érezte ezt, elküldte mindkét alkalommal.
2013. márc. 20. 19:56
 14/18 anonim ***** válasza:
21%
Ha ezen múlik a kapcsolat az már rég rossz mert akkor csak a külsőségekről szól.
2013. márc. 20. 19:58
 15/18 anonim ***** válasza:
74%
hát mit csináljak, ilyen vagyok. Nem vagyok tip-top csini nőci, de ezek a dolgok nagyon zavartak vajúdás alatt. Ráadásul géphez kötve feküdni...hát sokat nem tudott segíteni, gyakorlatilag semmit.
2013. márc. 20. 20:02
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ez ugyanaz a helyzet, mint amikor a férfi nem akar menni, de a nő akarja, ugyanúgy nem kell semmit ráerőltetni senkire. Egy nő is megérti, ha a férfi nem akar bent lenni, akkor a férfinek is meg kell értenie, ha a nő nem akarja, hogy bent legyen. Lehet, hogy jól sülne el a dolog, de az is lehet, hogy nem, és a nő még kényelmetlenebbül érezné magát. Nem az a jó kapcsolat, ahol semmi sem kínos, hanem az, hogy elfogadjuk és próbáljuk megérteni a másik döntését.
2013. márc. 21. 11:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Barátnőm a férjével szülés videókat nézetett a neten, h felkészítse mindenre. Apás szülés lett, minden rendben volt utána is. Nálunk más a helyzet, én sem engedném be, labilisnak érzem a ízlését, vonzalmát, nem tudnám előre a reakcióját, és ő is így érzi ezt a kérdést. De tényleg fej felől állnak, úgy tudom, talán az nem zavaró. Közben is kiküldheted, de vajúdásnál talán jó érzés, ha melletted van.
2013. márc. 21. 15:55
 18/18 anonim ***** válasza:

Közös döntés volt hogy nem jött be.Végül nekem is császár lett.

Hajnal ban kezdődtek a fájások,alig aludtam valamit mégis tudtam válaszolni a doki/szülésznő kérdéseire.Megvárták a fájások végét mielőtt kérdeztek/mondtak valamit.

Nem bántam meg hogy nem volt bennt,ő sem bánta meg.Ettől függetlenül büszke rám hogy világra hoztam egy életet,és imádja a gyerekét.

Védőnő mondta hogy ő sem érti ezt az apás szülés dolgot,a férfinak nincs ott keresni valója.Ez a divat a 80'-as évek közepén végén jött be Magyarországra.

2013. márc. 21. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!