Bevállaljam az indított szülést?
a 3. babámat várom, betöltött 40 hetesen. rettegek a fájdalomtól, és nagyon szeretnék EDA-val szülni. az első 2-t fájdalomcsillapítás nélkül szültem, maguktól indultak.
Az orvos ma azt mondta, hogy ha szeretném, holnap beindítja burokrepesztéssel a szülést, és akkor nem kell izgulnom hogy beérek-e én, beér-e ő, lesz-e aneszteziológus, kire bízom a nagyobbakat, mikor kell rohanni... van vkinek ilyen tapasztalata?
3. gyerek bolond vagy ha megszuratod magad egy par ora alatt megvan a baba.
Ha inditjak akkor abbol meg csaszar is lehet ill tobb problema.
Inkabb kerd meg a dokit vizsgaljon meg es lazitsa meg a burkot a mehszaj belso reszetol ettol magatol megindul a fajas es a burok marad.
Ha EDA kersz nagyon megjarhatod mint en
A 2. babanal kertem mert tudtam mennyire faj rettegtem a fajdalomtol.
Meglett az EDA nem ereztem semmit az egyik oldalon a masikon ugyanugy fajt ujra szurtak meg sarabb lett
Aztan a baba szivhangja leesett szerencsere visszajott
Aztan lazas lettem kaptanm gyogyszert es antibiotikumot
Majd nem voltak tolofajasaim egy csunya vakum lett a vege
Kisfiam gyerekosztalyon volt ugyancsak infuzio antibiotikum mert tolem lazas lett
A laz valoszinuleg az EDA es az inditas kombijatol lett
Majd nem tudtam pisilni 2x csapoltak majd megsem ment maradt 2 napra egy katater
Majd vegre sikerult lila kek zold es dagadt voltam lent.
Szoval ha valaki azt mondja hu de jo az EDA en elmondom en nagyon rafaztam a 3. es 4. gyereknel nem engedtem semmit se inditast se EDA se oxyt szepen megvartam otthon amig annyira faj nem birok ulni es lassan besetaltunk a 3. szulagyra fel burokrepesztes es mar nyomhattam is egy darab repedesem sem lett semmi.
Hozzam soha tobbet doki nem nyul az tuti mert elrontani nagyon tudjak a termeszetes folyamatot az tuti
A szules gyakrabban akad meg ha inditjak.
Inditas nem termeszetes allapot.
Ha nem eleg erosek az oxys fajdalmak akkor a mehszaj nem tagul es a gyerek nem fordul be ill nem halad.
Az inditasnal burkot repesztenek annak ellenere hogy a baba feje nincs jol leszallva ettol nem nyom a mehszajra es lassul ill leall a tagulas vagy el sem indul.aztan adnak oxyt attol faj faj de mivel a baba feje nem nyom iy nem tagulsz ill a baba gonban lessz A meh osszehuzodik a gyogyszertol a lepeny pedig addig az egy percig nem kuld ver.
A baba es a meh kifarad a baba szivhangja leesik igy lesz csaszar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!