Akiknek indított szülésük volt! Miért kellett indítani és hány nappal a 40. betöltése után indítottak?
40+6 napra indítottak, mert a dokim nem engedi a 41. hetet megkezdeni (szerencsére). Előző nap az nst-n, uh-n minen rendben volt, 5 nappal így is idősebbre "mérték", de tutira pontosan számoltunk, szinte napra tudtam, mikor estem teherbe. Szóval a reggeli előkészítéskor (beöntés) után elkezdett folyni a magzatvíz, így burkot nem kellett repeszteni. 7,30kor bekötötték az oxitocint, hát nekem semmi érezhető fájásom nem volt, pedig a gép szépen mutatta a méhtevékenységet, a Babó buksija nem nyomta a méhszájat, hanem a méh passzív szakaszát, így semmit nem tágultam. Fájdalomcsillapításra nem volt szükség, nem volt mit, kedélyesen elröhögtünk a szülőszobán (doki, férjem, szülésznő, anyu) már-már ciki volt a jókedvünk :). Aztán mivel továbbra sem tágultam, 5kor császároztak, ami a legjobb, ami történhetett, egy cseppet sem bánom, sőt, örülök, hogy ilyen jó élmény maradt!
3 hónapos Manó anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!