Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Túlhordás esetén fájások...

Túlhordás esetén fájások nélkül indított szülés kinek hozott hamar jó eredménnyel babát? Milyen módszerrel indították?

Figyelt kérdés
Értem itt azt, hogy nem császár lett a vége, hanem meg tudta szülni.
2012. aug. 20. 07:24
 1/4 anonim ***** válasza:

10 nap túlhordással burokrepesztéssel indították. Attól picit beindultak egy idő után a fájások, majd bekötötték az oxit, na attól nagyon beindultak. Repesztéstől számítva 5,5 órán belül meglett a Kislányom. Most is épp túlhordásban vagyok (40+3) és pénteken fektetnek be a kórházba, ha addig nem indul meg magától a dolog.

Könnyű szülést kívánok és jó babázást!

2012. aug. 20. 08:11
 2/4 anonim ***** válasza:

En 40+1napos terhes voltam.NST-re kellett mennem,joslofajasaim voltak.A dokim volt ugyeletbe o meg is vizsgalt,mondta hogy jobb lenne ha bent maradnek.

Este ket ujjnyira voltam nyitott a mehszajam.

21kor kaptam beontest,22korul burokrepesztes,majd az oxitol lettek nekem is eros fajasok.2:20kor szultem meg.

2012. aug. 20. 10:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Én 7 nappal hordtam túl. 11:31kor kötötték az oxitocint (semmi fájásom nem volt addig) 14:15 körül burkot repesztettek és 18:34kor sírt fel a fiam. Szerintem elég jó időt futottunk ahoz képest, hogy első baba.
2012. aug. 20. 20:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Holnap kell befeküdnöm. 40+5-re. Oxis Nst próba lesz. Most pl. nagyon fáj lent, ahogy ficánkol a hasam alja. Olyan, mintha a fejével nyomna valamit. De nagyon. Nyákdugó még csak ma kezdett távozni. Nem bánnám, ha holnap magától lenne baba, nem kísérleteznének velem.
2012. aug. 20. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!