Fájdalmas a szülés?
Igen, nagyon fáj,de ez az egyetlen szenvedés, aminek értelme is van.
Epidurált szinte bárhol kérhetsz már, ha nagyon félsz.
Nekem második szülésnél végig ment beérkezéstől. 3,5 órát vajúdtam, és mosolyogtam végig.
A tolófájások alatt is kaptam, nekem nem állították le(ott szültem, ahol dolgozok :D )és nem húzódott el a kitolás sem, 3 nyomásra megvolt a 4950 g-os bébim
Kinek hogy. Nekem egyik sem fájt!! Pedig természetesen szültem,egyedül az első kettőnél volt gátmetszés. A másodiknál csak a gátvarrást éreztem,és az utófájásokat a megfigyelés alatt.
Sétálj sokat,ez segít,hogy könnyebben szülj!:-)
Könnyű szülést és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv: 3 lányos,15hkm
Hááát, eléggé fájdalmas volt,pedig nekem viszonylag gyors és könnyű szülésem volt. De érdekes módon felidézni nem tudom még nagyjából sem, hogy mit éreztem. Csak pl. azt, hogy nem tudtam úgy lélegezni, ahogy mondták, csak pihegtem, meg visszatartottam a levegőt- na persze ez a legrosszabb, amit csinálhattam.. Vagy hiába mondták, hogy kitolás közben jó lenne csendben nyomni, egyszerűen nem ment, én sajna kicsit hangoskodtam, egyszerűen nem tudtam uralkodni magamon..
Na de utána... 2órával szülés után megkaptam az ágyamat a gyermekágyon, ott meg nem lehetett lelőni.. Gondolom dolgozott bennem az adrenalin, elképesztően tele voltam energiával. Meg is kérdezték a szobatársak, hogy mikor fogok szülni, én meg csak vigyorogva vonogattam a vállamat, hogy hát onnan jövök éppen.. :)
Szóval igen, valószínüleg fájni fog, de gondolj arra, hogy ez is "csak" egy nap, egyszer csak túl van rajta az ember lánya!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!