Soha nem volt menstruációs görcsöm. Lehetséges hogy a vajúdásom sem lesz olyan fájdalmas mint sokan állítják?
Szerintem nincs összefüggés.
Bár én a másik kategória vagyok. Mensi első napján az ágyból alig tudtam kikászálódni, még hőemelkedésem is volt, nagyon rosszul voltam.
Szüléskor 10 órányi oxitocin injekció után sem volt egy minimális fájásom sem (=császár lett a vége), nem éreztem semmit, és nem is tágultam.
Viszont ami pozitívum, hogy szülés óta nem vagyok halálomon a mensi első napján, tehát elmúltak a korábbi panaszaim! :)
Nekem se fájt a mensi sose ( a gyerekeim megszületése óta viszont annál inkább...a falat kaparom gyógyszer nélkül kb.)
így fogalmam se volt első terhességem során hogy mit is kell érezni.
Hát úgy fájt hogy biztos voltam benne hogy az már vajúdás...nekem fájt a hasam mint amikor az ember valami nagyon rosszat eszik és elrontja a gyomrát, ment a hasam és hánytam is a végére a fájdalomtól.
De mensihez köze se volt szerintem:)
De neked ne így legyen!!!
Utolsó vagyok.
Nem akarlak ijesztgetni, nem azért írtam. Én 1 hónap múlva szülök megint, gondolhatod....
Nekem mindig görcsölt a hasam, amikor megjött, de még a lábaim is és a csípőm is fájt, ez volt mindig első két nap.
Kétszer szültem, a vajúdás görcsei egyszer sem voltak olyan vészesen fájóak. Nem mondom, hogy nem fájtak, de kibírhatóak voltak, azt hittem, rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!