Mi baj lehet belőle, ha szülés után 1 héttel szexelek gumiban?
Figyelt kérdés
Gátmetszésem nincs.2013. máj. 19. 21:25
31/37 anonim válasza:
Jó oké, nekem és a páromnak gondot okozna a gyermekágyi folyás, de lehet hogy csak mi vagyunk prűdek :D
32/37 anonim válasza:
szerintem ez kamu kérdés volt valami unatkozó, tinitől..
33/37 A kérdező kommentje:
Nem vérzek, de írtam már:)
2013. máj. 20. 18:41
34/37 anonim válasza:
nem vérzel mert nem is szültél. megbuktál:-)))))))) ki hiszi ezt el h még jó is volt meg gondolom orgazmusod is volt akkora mi...:-)
35/37 anonim válasza:
ja meg egy hetes baba mellett egész nap a neten lógsz? haha
36/37 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
Nagyon enyhe a vérzésem már.
# 11/35 tegnap 21:54 Privát üzenet
Én ezt úgy értelmezem, hogy vérzel. Te írtad....
De tök mindegy, akkor is elég undik vagytok.... 1 héttel szülés után... fujjj
37/37 anonim válasza:
Én azt akartam írni, 6 hétig kibírjátok pettinggel, de látom elkéstem. Szerintem egyébként nem gusztustalan, csak felelőtlen ami történt. Én vetélés után 4 héttel voltam együtt a párommal, mert iszonyatosan kívántam, és szerencsére nem lett belőle baj, de beismerem, hogy buta voltam, és egyszerűen mázlim volt. Nem hiszem, hogy egy orgazmusért megérte kockára tenni az egészséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!