Mit csinál a szülésznő attól kezdve, hogy bemegyek a kórházba mert megindul a szülés? Mettől meddig van veled? Mi a feladata? Ha nem fogadsz akkor adnak kézről-kézre?
Nagyon köszönöm, már beljebb vagyok :) !!!
Szted érdemes fogadni? Mert én is ha rendes, empatikus, segítőkész szülésznőt fognák ki, akkor feltétlen akarok neki adni. Ezért gondolkodom, rajta, hogy fogadjak-e, mert sokkal többet a fogadottnak sem tudnánk adni, de akkor legalább tudom kihez kerülök.
Én kétszer szültem és egyszer sem fogadtam, de nagyon meg voltam velük elégedve :) Mikor bementem a kórházba az elsőnél akkor Ő nézett meg,Ő adta nekem a beöntés, Ő kérdezett mindenféle dolgot és végül az oxit is Ő kötötte be. Nem adtak kézről kézre pedig már lejárt akkor a műszak de végig csinálta velem.
Másodiknál mikor bementek akkor rám tette az nst megvizsgált majd megmutatta, hogy hova feküdjek. Ott elmagyarázta, hogy nyugodtan járkálhatok, ha bármi van akkor szóljak neki.
Nem tartott sokáig szerencsére egyik szülésem sem. Nekem nagyon szimpatikusak voltak meg voltam elégedve. Végig mondták, hogy most mit csináljak és biztattak, hogy már nincs sok. :) Lehet, hogy szerencsém volt de nekem mind a kétszer nagyon rendeset sikerült kifogni.
Amúgy én úgy tudom, hogy ahol én szültem, ott nem is lehetett volna fogadni.
Sok szerencsét :)
"Ha pedig nem így lenne fel is jelentheted."
Hát pont nem emiatt fogadnék... egyszerűen szertném ha egy alap bizalmi viszny kialakulna a szülés előtt azzal aki ott jelen lesz. Nekem ez fontos. Ezért akarok fogadni. Nem tervezek 10x szülni, a szülésznő felfogadását kigazdálkodjuk.
Te tudod mire adsz ki pénzt, érdemes-e felfogadni arra a pár órára vkit. Én csak azt tudom tanácsolni, hogy inkább a szülés után lesz nehéz, én már 2 gyermeket szültem és a szülések lementek rendben, fogadott szülésznő nélkül is.
Egyébként külföldön mindenki csak néz, ha meghallják mi megy Mo-gon. Sehol nincs hálapénz adás, se szülésznőnek se orvosnak! És hidd el, amíg a kórházban leszel, akkor lesz fontos hogy jó kezekben legyél, mert akkor a szülésznő már hol lesz? Nem biztos hogy fájdalmak nélkül jösz el a kórházból, akkor sem ha a szülés szülésznő fogadással ment le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!