Amennyiben nem fogadott a szülésznő, mit adnátok neki, ha maximálisan elégedettek lennétek? Szülésznők: mit fogadtok szívesen? Őszintén!
Sajnos az első hozzászólóval értek egyet. Szép gesztus a bon-bon, virág....egyebek, de hasznosabban tudja kezelni ha pénzt adsz neki...
Ha azt nem szeretnél, akkor összeállítást vinnék (kávé, tea, bonbon...)
Én is gondoltam a pénzre természetesen!
De mennyit?
Egyiknél sem fogadtam szülésznőt.
Az első gyerkőcnél (majdnem 5 éve) egy nagyon lelkiismeretes, figyelmes hölgyet sikerült kifognom. Neki egy tízessel háláltam meg. (nagyon nem akarta elfogadni, még bele is pirult)
Olyan 10-15 ezer körül. Tényleg sok mindentől függ. Nekem pl. csak a második szülésemnél sikerült egy tündéri kedves jófej aranyos szülésznőt kifognom, (ez 4 éve volt) dehát mindösszesen 2 órát töltöttem a szülészeten annyira gyors volt a kisasszony.Neki 5 ezret adtunk.
De ha mondjuk már hosszú órák óta bent vagyok és foglalkozik velem segít bátorít sokszor az is elég ha csak rányitja az emberre az ajtót, akkor több dolog van velem nyilván akkor többet adok/adtam volna/adnék.
Most várom a 3.babát most fogadtam szülésznőt előre , 15 ezret fogunk adni neki.
En egy kepet baba mama datummal es egy par koszono sort fogadok el szivessen gyujtom oket egy nagy albumban Ezen kivul egy kis kosar gyumolcs mindig elfogy nalunk.
Sokszor a masodikat is nalam szulik a keprol megismerem oket.
Szuleszno
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!