Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Amennyiben nem fogadott a...

Amennyiben nem fogadott a szülésznő, mit adnátok neki, ha maximálisan elégedettek lennétek? Szülésznők: mit fogadtok szívesen? Őszintén!

Figyelt kérdés
Vidéki nagyvárosban fogok szülni.

2013. máj. 14. 20:04
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Én nagyon örülök annak, hogy vannak még olyan egészségügyi dolgozók, akik tényleg imádják a munkájukat és azért is csinálják. Viszont én nem azért adok pénzt, mert "illik" hanem mert úgy érzem, többet tettek értem mint azt elvártam volna. Soha egy kórházi ottlétem alatt nem bántam meg, ha orvosnak vagy ápolóknak pénzt/ajándékot adtam, mert szívből adtam!
2013. máj. 15. 06:56
 12/17 anonim válasza:
0%
Ha fogadott lett volna, akkor a tarifa min. 40eFt. Ebből indulj ki!
2013. máj. 15. 08:43
 13/17 anonim ***** válasza:
Kapott egy ajándékcsomagot, egy képet a babáról, és egy köszönőlevelet. Sajnos nem álltunk úgy anyagilag, hogy többet adhassunk, ennyit tudtunk rászánni, de ennek az árát odaadni "kevés" lett volna szerintem.
2013. máj. 15. 09:25
 14/17 anonim ***** válasza:
Első szülésemnél a szülésznő 20at kapott,nem fogadott volt.Mellé egy kis kosárkát. Másodiknál felfogadtuk(szintén őt) 20at kapott.Mondta hogy majd fényképet kér a kicsiről,mert én voltam az utolsó szülése.. S a szüléses képeit ő is gyüjti. 30évig dolgozott,most vezető váltás volt,s visszavonul.
2013. máj. 15. 11:39
 15/17 anonim ***** válasza:
én is ajándék kosárra gondoltam.
2013. máj. 15. 12:02
 16/17 A kérdező kommentje:

Azért 40.000 Ft szerintem nagyon nagy túlzás!!!

Valaki az orvosának tud annyit adni.

2013. máj. 16. 19:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Én 15.000.-et adtam 4 éve. Maximálisan elégedett voltam. Ha nem így lett volna nem adtam volna semmit. Alig akarta elvenni. Most már kicsit sokallom anyagi helyzetemtől függetlenül, de nem sajnálom amit adtviszont most 10.000.-et adnék.
2013. máj. 18. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!