Fogadott szülésznőtől megkérdezzem, hogy mennyivel tartozom vagy adjak neki egy bizonyos összeget amit jónak látok?
Én 3 különböző szülésznőnél szültem, egyikőjük sem kért konkrét összeget. Én rákérdeztem mindháromnál, de mindegyik azt mondta, amennyit gondolok.
Az elsőnek 10 ezret adtam 12 évvel ezelőtt (vele annyira nem voltam megelégedve) a másodiknak 5 évvel ezelőtt 50 ezret (ő egy csoda volt, neki köszönhető hogy életben maradt a picim, miközben a doki sz*rt ránk) a harmadikat pedig most szültem januárban, akkor 30 ezret adtam, nem volt semmi extra, én egy kicsit flegmának is éreztem szülés közben a szülésznőt és minden egyes kicsit hangosabb nyögésnél leszidott hogy ne hisztizzek. Viszont a dolgát szépen ellátta, így ennyit adtam.
Amennyiben fogadott szülésznő, kérdezd meg, mennyit adj. Így korrekt.
Hiszen ha úgy alakul, a szabadidején, a családja mellől jön be Hozzád, és tölt Veled hosszú órákat, ami egyébként a pihenő/szabadideje lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!