Mi baj lehet belőle, ha szülés után 1 héttel szexelek gumiban?
Figyelt kérdés
Gátmetszésem nincs.2013. máj. 19. 21:25
21/37 anonim válasza:
Szülésznőhöz kell visszamenni 6 hetes kontrollra? Mióta?
22/37 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a 20-ast tényleg egy szülésznő írta!
23/37 anonim válasza:
Hiszed nem hiszed igy van .
Igen nalunk itt akinel szulesztel oda kell visszamenni ellenorzesre.
Ha az orvos besegitette pl vakum vagy lepeny leszedes a mutoben akkor is a szulesznohoz mesz vissza.
Kulfoldon dolgozom.
24/37 anonim válasza:
Off: Kedves szülésznő, megkérdezhetem hol végeztél hol tanították neked ezeket?
On. 14 essel teljes mértékben egyetértek és várnék.
25/37 anonim válasza:
Mint modtam kulfoldon vegeztem es ott is praktizalok.
27/37 anonim válasza:
Mondhat bármit a szülésznő, orvos, a nők szervezete mindenhol egyforma, és mindenhol 6 hét az ajánlott gyógyulási idő. Mivel hat hetesen van kontroll, (ahogy a külföldi szülésznő is írta), honnan tudhatná az ember előtte, hogy szabad-e már szexelni, még csak gumival is? Az, hogy elmúlik a vérzése, nem jelent semmit. Pl nekem is elmúlt 1 hét után, majd a 6 hetes kontrollról egyből a műtőbe toltak, és bizony nem javított volna a helyzeten ha nem várom ki a szexmentes heteket.
28/37 A kérdező kommentje:
utolsó megkérdezhetem mi történt?
egyébként szexeltünk és nagyon jól esett:)
2013. máj. 20. 15:45
29/37 anonim válasza:
hűűűű no comment.... Te tudod... de a párodnak is van egy gusztusa....
30/37 A kérdező kommentje:
Mert?
2013. máj. 20. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!