Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült valaki vákum segítségével?

Szült valaki vákum segítségével?

Figyelt kérdés
2 hete szültem, sajnos nem zökkenőmentesen... Hosszú kínlódás után, miután- fájásgyengeség miatt- nem haladt a baba feje a szülőcsatornán keresztül, megvákumoztak. Szerencsére csak kis duzzanat lett a fejecskéjén, ami 3 nap alatt teljesen eltűnt. Nehezen dolgozom fel, hogy nem tudtam megszülni a kisfiamat... Lehetett volna nagyobb baj is a vákummal. Járt valaki hasonlóképpen?

#szülés #vákummal
2013. máj. 15. 14:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Engem sem érdekel mit gondolsz.Mindenkinek megvan a véleménye,te kezdtél el kötözködni.

Ha neked így jó,hát így!Higgy amit akarsz...

2013. máj. 17. 21:31
 12/15 anonim ***** válasza:
61%
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, de szerintem szörnyű etikátlan, hogy egy orvos ilyet mondjon: "aki szereti a férjét az császárral szül". Még viccesnek sem mondanám. Mi nők érző lények vagyunk, nem pedig a férfiak "játékszere".
2013. máj. 18. 20:53
 13/15 anonim ***** válasza:

12-es ott a pont!

Én sem tudtam volna szebben megfogalmazni!

2013. máj. 18. 22:34
 14/15 anonim ***** válasza:
40%
Miért ne lenne vicces, ha a dokid nem tudja, hogy nem félsz a császártól és ő nyugtatni akar? Mondjuk ehhez ismerni kell őt is és a szitut is, ugyanis az oxira sem volt fájásom és a szülőszobai 8 óra igen vidáman telt, anyummal a férjemmel és a szülésznőmmel.Sírnom kellett volna? Az hogy egy kellemes, derűs élmény maradt a szülés, gondolom fáj valakinek. Talán inkább dicsérni kellene az orvost, hogy oldani próbálta az adott pillanatot. Mondjuk mi jót nevettünk a férjemmel rajta. Sajnálom, hogy Ti nem tudtok. Amúgy az orvosom elég elismert osztályvezető főorvos, nem hinném, hogy bárkinek lenne joga bírálni őt bármiért is :) Az orvoslás és az etika Magyarországon már régóta nem egy lapon említendő. A pénzemért pedig (sajnos, így van, és szomorú, hogy a fizetett TB ellenére nem így van) kapjam meg a maximális odafigyelést azon a napon, amely életem legszebb napja!
2013. máj. 19. 08:41
 15/15 anonim válasza:
Bár nagyon régi a kérdés, de én tavaly ősszel szültem és szintén vákummal. Teljesen együtt tudok érezni a kérdezővel. Én a mai napig próbálom feldolgozni és megérteni hogy hogyan hagyhatott cserben a testem és a természet amikor a kitolásra került a sor. Èn is nehezem tudom megérteni a mai napig hogy bár vajúdtam szépen, a kitolásnál haszontalan voltam. És végeredményképp kinyomták, húzták a babát vákummal. Mai napig érzem a lelki traumát amit okozott bennem.. És a düht, hogya fogadott szakemberek nem mondták el hogy mit hogyan csináljak, hogyan nyomjak és utána sem tájékoztattak pontosan, csak annyit mondtak hogy elfáradt a méhem. Én egyáltalán nem éreztem tolóingert,bár fájásaim voltak. Szörnyű fajdalmat éreztem kitolás előtt és alatt. Ha nincs a vákum én is úgy éreztem ott halunk meg mindketten.
2021. ápr. 24. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!