Szült valaki vákum segítségével?
En is pont igy voltam, a kovetkezo szules hozott rendbe. Igazsag szerint annyira zavart, hogy nem tudtam kitolni a babat, hogy azt gondoltam, meghaltam volna a szuloagyon a gyerekkel egyutt ha nincs a modern orvostudomany.
Az en babam fejen 3-4 napig volt veromleny es antibiotikumot is kapott, most 4 eves es autisztikus a viselkedese. Viszont en is vakummal szulettem es nekem semmi bajom.
Hát az első fiamat én is vákuummal szültem. Fájásgyengeség, elakadt félúton, se ki, se be. Jött a vákuum, ráadásul az orvos még kiabált is velem, hogy miért nem nyomok erősebben.A kisfiammal elrohantak a koraszülöttre, nagyon gyenge volt, lélegeztetőgépre kellett tenni. Imádkoztam, hogy ne legyen semmi baja, szerencsére 1 nap után magához tért, és ma már egészséges nagyfiú. Nekem lett egy csúnya méhszájsebem, amit később műteni kellett. Lelkileg én is csak a második szülésemnél jöttem helyre, amikor már simán szültem.
Rossz volt, mert én is magamat hibáztattam, nem tudok szülni, béna vagyok stb. De az új orvosom, akihez a másodikkal jártam, elmagyarázta, hogy a fájásgyengeségnek különböző okai lehetnek, az én esetemben túl nagy volt a baba, a feje beszorult a méhszájnál, és emiatt nem voltak tolófájásaim, anélkül meg elég nehéz szülni.
Úgyhogy ne hibáztasd magad, az a lényeg, hogy a baba egészséges, és nem lett semmi baja!
5-ös
Nem károgok nem vagyok varjú!
Én csak tapasztalatot írtam le,attól mert neked jól esett,hogy felvágták a hasad,attól másnak nem ez volt álma.A lényeg hogy vákummal legalább a hüvelyén keresztül szüli meg a gyereket,míg császárral nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!