Tényleg ugltrahang segitségével szúrják a gerincet császárnál?
Figyelt kérdés
Azt mesélte az egyik ismerősöm h ő ezt hallotta, mármint, hogy mikor szúrják az érzéstelenítőt, akkor uh-val nézik, hogy hol van a pont amit meg kell szúrni. Ez igaz? Tapasztalatok?2012. jún. 25. 20:53
1/7 anonim válasza:
Nem. AZ aneszteziológus tudja, hogy hová kell szúrni, plusz az epidurális térbe érve a fecskendőben az ellenállás is megszűnik - innen tudja, hogy jó helyen van.
2/7 anonim válasza:
Nekem kézzel kitapogatták, majd döftek. :)
3/7 anonim válasza:
Dehogy nézik ultrahanggal. Felesleges is lenne, sokkal könnyebb kitapintani. Maximum ha valakinek nehéz kitapintani (nagyobb súlyú nők pl.). De én ilyenről még nem hallottam, pedig orvos vagyok.
6/7 A kérdező kommentje:
Én is hülyeségnek gondoltam ezt, de furdalt a kíváncsiság:) köszi a válaszokat!üdv mindenkinek!
2012. jún. 26. 09:50
7/7 anonim válasza:
Én nagyon súlyos vagyok és nekem is csak tapogattak. Mondjuk elsőre nem is tudtak szúrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!