Programozott császárnál (ikrek) mennyi pénzt adtatok a fogadott orvosnak? (Már akinek ilyen volt. )
Van a rendelőben egy "árlista", "szülés rendelkezésre állás" "ára" rajta van, de ez gondolom arra vonatkozik, mikor éjjel vagy mondjuk hétvégén jön be a doki. Ez a magánrendelési összegének kb. 5x-öse.
A prog. császár munkaidőben van, 2 baba "kiszedése" nem sokkal több munka, mint egyé szerintem. (1 vágás, 1 varrás)
Kérdezgetettem ismerősöket (igaz más orvosnak) hasonló esetben 100 ezret adtak, én ezt nagyon soknak találom...
Szia!
Bár én természetes úton szültem az ikreimet, a dokimmal beszéltünk erről, amikor érdeklődtem. Nála mindegy volt,hogy császár vagy sima szülés, 1 baba vagy 2 baba, programozott vagy spontán, minden esetben 80ezer volt a "tarifája". Úgyhogy én ennyit adtam.
Sztem a fogadott orvossal erről lehet, sőt kell is beszélni, ha kétségeid vannak, nyugodtan kérdezz rá viccesen,hogy 2 babánál is ennyi-e? Nincs ebben semmi...
Nekünk egy kisfiúnk született. 75-öt adtunk, de úgy hallottam, hogy 100 szokott lenni a tarifája.
Egyébként meg végig 60-at akartunk neki adni, de az utolsó 2 hónapban be kellett feküdnöm és minden áldott nap jött, és nézte a leleteimet, beszélgetett velem, megmutatta előre a műtőt, elmondta, mi fog történni velem, stb. Annyira megszerettük őt, és olyan boldogok voltunk a babánkkal, hogy 75-öt adtunk végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!