Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Programozott császárnál...

Programozott császárnál (ikrek) mennyi pénzt adtatok a fogadott orvosnak? (Már akinek ilyen volt. )

Figyelt kérdés

Van a rendelőben egy "árlista", "szülés rendelkezésre állás" "ára" rajta van, de ez gondolom arra vonatkozik, mikor éjjel vagy mondjuk hétvégén jön be a doki. Ez a magánrendelési összegének kb. 5x-öse.

A prog. császár munkaidőben van, 2 baba "kiszedése" nem sokkal több munka, mint egyé szerintem. (1 vágás, 1 varrás)

Kérdezgetettem ismerősöket (igaz más orvosnak) hasonló esetben 100 ezret adtak, én ezt nagyon soknak találom...

2012. jún. 6. 19:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Bár én természetes úton szültem az ikreimet, a dokimmal beszéltünk erről, amikor érdeklődtem. Nála mindegy volt,hogy császár vagy sima szülés, 1 baba vagy 2 baba, programozott vagy spontán, minden esetben 80ezer volt a "tarifája". Úgyhogy én ennyit adtam.

Sztem a fogadott orvossal erről lehet, sőt kell is beszélni, ha kétségeid vannak, nyugodtan kérdezz rá viccesen,hogy 2 babánál is ennyi-e? Nincs ebben semmi...

2012. jún. 8. 08:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100-at adtunk mi is, de ha sokallod, szerintem senkinek semmi köze hozzá, hogy ti mennyit adtok. Mindenki annyit ad, amennyit a párjával elhatároz, és amennyit tud.
2012. jún. 8. 08:15
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem ha minden alkalommal fizetsz a magánrendelésén és emellett lesz császárod, programozott és a doki külön nem mondta neked a tarifáját, akkor az a rendelési pénz 10x-se. Ha mindig számlát ad a doki,akkor persze kérdezz rá. Utána, császár után szokták adni a pénzt
2012. jún. 8. 08:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekünk egy kisfiúnk született. 75-öt adtunk, de úgy hallottam, hogy 100 szokott lenni a tarifája.

Egyébként meg végig 60-at akartunk neki adni, de az utolsó 2 hónapban be kellett feküdnöm és minden áldott nap jött, és nézte a leleteimet, beszélgetett velem, megmutatta előre a műtőt, elmondta, mi fog történni velem, stb. Annyira megszerettük őt, és olyan boldogok voltunk a babánkkal, hogy 75-öt adtunk végül.

2012. jún. 8. 09:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Én egy vidéki kórházban szültem, és volt velem egy ikres kismama, aki csak a szülésre kérte fel a dokit. Előtte is hozzá járt, csak a tb-s rendelésére. 30 ezret tudtak neki adni, de utána is bejárt a doki hozzá, szóval biztos nem vette zokon.
2012. jún. 8. 10:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. jún. 8. 11:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én orvosomnál 60.000 HUF a "tiszteletdíj", 20.000 HUF volt a császár és 100.000 HUF-t adtunk a varratszedés után.
2012. jún. 9. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!