Ha fogadott orvosom van, a szülésznőknek is kell fizetni? és mennyit? Hány embernek?
Ha szimpi lesz és sok segítséget ad, adj neki, ha mogorva lesz vagy nem lesz szimpatikus a hozzáállása, akkor semmit ne adj neki.
Én magándokihoz járok, összeget nem mondott, 40et gondoltam neki, szülésznőnek 20at.
De ez változhat, attól függően, milyen lesz a hozzáállásuk. (lefele ;) )
Mi nemrég szültünk! Hát én dokit fogadtam ő nem kötötte ki mennyit kér én meg nem kérdeztem kapott 30at mert nagyon bonyolult volt a helyzetünk (beszorult a pici, rövideg voltak a fájások, és szerte szét repedtem mélyen, vért is kaptam mert annyit vesztettem) úgy rendbe hozott h semmi nem látszik abból a rengeteg varratból amim volt. Meg neki köszönhettem h jól lett végül a baba is és én is. Ezért kapott 30at amúgy csak 20kapott vna. A szülésznő is sokat segített, szinte ő volt velem ott elejétől a végéig a doki csak magát a szülést vezette le. Ennek ellenére mivel nem fogadott volt nem kapott pénzt. Mikor jöttünk ki akkor apa csináltatott két ajándék csomagot 5-5ezer Ft értékben egyet kaptak a szülésznők közösen, egyet meg a csecsemősök.
Egyébként én kisvárosban szültem. Nemtom hol kinél mennyi a tarifa az én dokim nem kötötte ki.
"Nagyon nem vagyok eleresztve" Mi sem voltunk, de hidd el elég drága mulatság a szülés akárhogy is akarsz sporolni meg utána a gyerek sem pár fillér....
Sok sikert és könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!