Szülésznő kérdés, Bp-i János kórházban mennyi a tarifája a fogadott szülésznőknek?
Bocs, ha nem a kérdésre válaszolok, de érdekelne valami. Kinél fogsz szülni a Jánosban? És milyen a dokid?
Egyébként sztem úgy 30e Ft körül lehet a tarifa, nekem nem fogadott volt és 10e Ft-ot adtunk 2 éve. Most május 23-ra vagyok kiírva szintén János kórház.
sziasztok :)
én Kelemen Csabánál fogok szülni (már a 2. babát). Nagyon imádom,kedves,felkészült,mindig képben van,nagyon türelmes :)
Annamari lesz a szülésznőnk 2 éve szültem,akkor is ő volt akkor volt infom hogy 30 körül szoktak adni ott a szülésznőknek,de hogy most mennyit.... ?
Kedves első,neked ki a dokid?
Lesz fogadott szülésznőtök?
..hogy bírjátok ezt az időjárás változást?
szia,
nem, én nem adtam neki semmit, mert azon kívül, hogy csámpásan bekötötte az infúziót, és később műtét alatt behozta a savcsökkentőt, nem is láttam. Még beintegetett a műtőablakon, hogy hajrá és kész. :-) Szóval nem, nem adtam. Nekem nem voltak fájásaim, pedig reggel elfolyt a magzatvíz, úgyhogy én nem vajúdtam addig sem, míg a császár mellett döntöttek. Ezért nem. De ha mondjuk lett volna és igénybeveszem őt napközben, valamennyit biztos adtam volna 20-30nál többet tuti nem.
műtét előtt, nem alatt :-)
és nem, nics bent műtét közben :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!