Császáros és hüvelyi szülésnél is meztelenül kell lenni?
Engem ez rettentően feszélyez, még a férjem előtt sem, sőt, még ha egyedül vagyok, sem szeretek meztelenkedni...
szülés közben letakarnak, vagy lehet rajtam valami (kórházi hálóing, saját, tökmindegy, csak valami...), vagy teljesen ruhátlanul KELL lenni?
Ja, hát azt hittem mindjárt szülni fogsz:-) Figyelj, szerintem nem ez a legnagyobb probléma!
Próbáld meg a túlsúlyod rendezni először! Járj el hetente 3-4 alkalommal fél órát futni, az nagyon gyorsan égeti a zsírt, próbálj életmódot váltani és megszereted a tested majd. Ha el fogod tudni fogadni magad, akkor már nem lesz ez sem gond.
Szerintem csak önbizalomhiányod van, de ez azért orvosolható!
Tisztán jóindulatból írom: elöször magadban tegyél rendet mielőtt gyereket vállalsz/ vállaltok.
Ha ekkora gátlásaid vannak a saját pároddal szemben is az már régen rossz.
sajnos nem használ a futás... futottam 3 hónapig napi több kilométert, zöldség+csirkemell, és nem hatott.. :(
most fogytam 7kgt, így vagyok 75kg, de még 12-15-t szeretnék, akkor lennék jól.. :(
Akkor menj el dietetikushoz, hogy ajánljon neked megfelelő étrendet, amivel szenvedés nélkül le tudsz fogyni.
De a férjed biztosan szeret így is!
Nem feltétlen leszel meztelen.
Amikor én szültem akkor igaz hogy le kellett vetkőznöm, de adtak a kórházban egy köpenyféleséget, derék felett az volt rajtam. Amikor megszültem a kislányomat akkor igaz hogy fel kellett húznom nyakig hogy a lányomat a mellkasomra tegyék, de akkor meg kaptam egy takarót alulra.
Meg persze a szülés alatt is végig le voltam takarva tehát csak a doki látta hogy mi megy ott, meg aki még ott volt bent, és ennyi.
Figyi!
Nem leszel teljesen meztelen.Legalábbis én nem voltam!
Olyan mindegy lesz , hidd el (én se hittem) , de amikor a bugyit is segítettek feladni , na meg pisilni kimenni , akkor aztán már mindegy volt ,hogy ki mit lát.
Sőt szobatárssal fél pucéron járkáltunk , mert egyszerűen nem bírtuk elviselni ha valami hozzáért a cicikhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!