Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császáros és hüvelyi szülésnél...

Császáros és hüvelyi szülésnél is meztelenül kell lenni?

Figyelt kérdés

Engem ez rettentően feszélyez, még a férjem előtt sem, sőt, még ha egyedül vagyok, sem szeretek meztelenkedni...

szülés közben letakarnak, vagy lehet rajtam valami (kórházi hálóing, saját, tökmindegy, csak valami...), vagy teljesen ruhátlanul KELL lenni?

2013. máj. 13. 12:28
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
10-es vagyok. Most látom, hogy valakin hagytak hálóinget, engem Pécsen császároztak, itt nem lehetett.
2013. máj. 13. 13:08
 12/31 Jégtánc ***** válasza:
Rajtam volt mondjuk 16 éve történt kint Németországban.Sürgősségi volt.Lehet azért.
2013. máj. 13. 13:12
 13/31 anonim ***** válasza:
Szolnokon tavaly normál szülésnél saját hálóingben szültem. A vajúdás alatt, míg nem folyt el a magzatvíz, még bugyit is vettem.
2013. máj. 13. 13:16
 14/31 anonim ***** válasza:
Engem két különböző helyen császároztak az egyiknél csak a műtőasztalon vettél le rólam a hálóindet de rögtön betakartak, másiknál már meztelenül kellett az ágyra feküdni amivel áttoltak a műtőbe de ott is rögtön letakartak. Volt egy vakbélműtétem, ott a szobában kellett meztelenre vetkőzni és ugy feküdni az ágyra (még jó,hogy éjjel volt,és aludtak a szobatársak) de mindenhol rögtök betakartak, ugyhogy igazából csak pár mp-ig kell meztelennek lenned,de ott úgysem fog érdekelni,mással leszel elfoglalva! Sőt műtétek után meztelenül feküdtünk az első felkelésig, csak betakartak!
2013. máj. 13. 14:07
 15/31 A kérdező kommentje:

ez remek, pont Pécsett szülök majd valószínű én is... :(

elhiszem, hogy mindenki ezt mondja, hogy akkor nem fog érdekelni...higgyétek el, nálam rosszabb senki sem lehet... még pisilni sem tudok úgy, ha hallja valaki, nem ám bármi mást... sírógörcsöt kapok, ha a párom meglátja a hasam vagy a mellem... (van rajtam +15kg)

szóval én rettenetesen gátlásos vagyok, és félek, hogy e miatt baj lenne/lesz majd, hogy a szorongástól nem tudok koncentrálni...

legjobb az lenne ha altatnának és nem tudnék semmiről :(

látom, járt itt valaki, akinek nem tetszettek a válaszok, de én mindenkit felpontoztam...

2013. máj. 13. 14:40
 16/31 anonim ***** válasza:
Szia! Hálóingben leszel, nekem vinni kellett sajátot, ahol én szültem. Szülésnél hidd el, hogy semmi nem fog izgatni azon kívül, hogy mikor születik már meg a babád. Felőlem egy több 100 fős közönség is nézhetett volna, annyira csak a szülésre koncentráltam.
2013. máj. 13. 14:40
 17/31 A kérdező kommentje:
elhiszem, hogy veletek így volt, velem biztos, hogy nem így lesz
2013. máj. 13. 15:36
 18/31 anonim ***** válasza:
Én vagyok, aki Pécsett szült. Én bevallom, engem feszélyezett, hogy meztelenül kellett lennem, de amint lehetett, rögtön takartak is be, úgyhogy szerencsére nem volt vészes. Sajnos a szülés egy olyan helyzet (meg az utána következő napok is), amikor a szégyenlősséget el kell felejtened. 12 órára rá kellett felállnom, addig meztelenül feküdtem, betakarva. Addig is jönnek,benéznek a takaró alá, hogy mennyire vérzel. A nővér utána adja rád a köntösöd, megy el veled zuhanyozni, segít felvenni a bugyit, betétet. Ez nekik a világ legtermészetesebb dolga. Nekem természetes szülésnek indult, 8 órát vajúdtam, akkor végig rajtam volt a hálóing, sőt még egy takaró is. Megoldják a szülésznők nagyon diszkréten :)
2013. máj. 13. 16:04
 19/31 anonim ***** válasza:

Ne haragudj kérdező, én elhiszem, hogy ilyen rettentően gátlásos vagy, de akkor hogy estél teherbe? Komolyan érdekel, nem szivatásból, vagy ez a gátlásosság csak most jött elő? A túlsúly zavar? A 15 kiló semmi, a szüléssel a nagy része el fog tűnni, ne félj!

Inkább arra figyelj majd, hogy a szoptatáskor ne egyél folyton, vagy használd ki a nyarat és gyümölcsöket egyél, mert akkor lehet totál elhízni.

És hogy a témánál maradjak, én augusztusban szültem császárral, és fogalmam sincs, hogy volt-e rajtam valami...ennyire nem érdekelt. Vajúdáskor kaptam kórházi hálóinget, abban mentem fel a műtőbe is, de amikor a gerincérzéstelenítést kaptam, csak levették :-)

Totál homály.

2013. máj. 13. 16:42
 20/31 A kérdező kommentje:
nem vagyok még terhes, szóval a 15kg az alapból van... na és igen, a szex is bajos, azzal is vannak problémáink :(
2013. máj. 13. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!