Császáros és hüvelyi szülésnél is meztelenül kell lenni?
Engem ez rettentően feszélyez, még a férjem előtt sem, sőt, még ha egyedül vagyok, sem szeretek meztelenkedni...
szülés közben letakarnak, vagy lehet rajtam valami (kórházi hálóing, saját, tökmindegy, csak valami...), vagy teljesen ruhátlanul KELL lenni?
ez remek, pont Pécsett szülök majd valószínű én is... :(
elhiszem, hogy mindenki ezt mondja, hogy akkor nem fog érdekelni...higgyétek el, nálam rosszabb senki sem lehet... még pisilni sem tudok úgy, ha hallja valaki, nem ám bármi mást... sírógörcsöt kapok, ha a párom meglátja a hasam vagy a mellem... (van rajtam +15kg)
szóval én rettenetesen gátlásos vagyok, és félek, hogy e miatt baj lenne/lesz majd, hogy a szorongástól nem tudok koncentrálni...
legjobb az lenne ha altatnának és nem tudnék semmiről :(
látom, járt itt valaki, akinek nem tetszettek a válaszok, de én mindenkit felpontoztam...
Ne haragudj kérdező, én elhiszem, hogy ilyen rettentően gátlásos vagy, de akkor hogy estél teherbe? Komolyan érdekel, nem szivatásból, vagy ez a gátlásosság csak most jött elő? A túlsúly zavar? A 15 kiló semmi, a szüléssel a nagy része el fog tűnni, ne félj!
Inkább arra figyelj majd, hogy a szoptatáskor ne egyél folyton, vagy használd ki a nyarat és gyümölcsöket egyél, mert akkor lehet totál elhízni.
És hogy a témánál maradjak, én augusztusban szültem császárral, és fogalmam sincs, hogy volt-e rajtam valami...ennyire nem érdekelt. Vajúdáskor kaptam kórházi hálóinget, abban mentem fel a műtőbe is, de amikor a gerincérzéstelenítést kaptam, csak levették :-)
Totál homály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!