Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi időre vállaltátok be a...

Mennyi időre vállaltátok be a 2. babókát az 1. után?

Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 13:59
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
69%

ma 11hónapos a "nagy" fiam,és ha minden igaz 6hetes pocis lehetek.

nagyon akartam a 2.babát,bár most egy kicsit majrézok,hogy hogy lesz majd a végén,elején.nekem is mondták,hogy nem lesz egyszerű,és láttam az illető szemében a lesajnálást,kárörömet....de MI így akartuk,hogy kicsi legyen a korkülönbség.Majd lesz valahogy :-)

mellesleg a barátnőm meg ikreket vár,akkor most sajnáljam? :-D

2009. szept. 29. 19:23
 12/28 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ.Nagyon szeretnék újra pocis lenni. :) Boldog babavárást nektek! :)
2009. szept. 29. 20:09
 13/28 anonim ***** válasza:
67%

szia!

nálunk 11 hónap van a két gyermekem között..nem egy sétagalopp,de hamar összenőnek, a kicsi most 3 hós, a nagy meg 14 hónapos.

2009. szept. 29. 21:08
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
2 éves a fiam és 4 hónapja próbálkozunk a tesóval.
2009. szept. 29. 21:24
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 10 hónapos a kislányom, és 10 hetes terhes vagyok. Környezetünkben mindenki hülyének néz, hogy ilyen hamar vállaltuk a 2. babát, de minket nem érdekel. Így akartuk, senkinek semmi köze hozzá, nem az ő problémájuk. Szerencsére a férjem is nagyon sokat tud segíteni, viszonylag sokat is tud itthon lenni velünk, úgyhogy mire várnánk?? Sok sikert nektek
2009. okt. 1. 20:19
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
18 hónapos volt a fiam, amikor ismét babát terveztünk, elsőre sikerült, így lett 27 hónap köztük. Utólag még vártam volna, mert nagyon nehéz két kicsivel!
2009. okt. 1. 20:23
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

A gyerkőcöm másfél éves lesz, amikor elkezdünk próbálkozni, aztán ki tudja mennyi idő míg sikerül (1. is nehézkes volt) , de remélem, hogy 2,5 és 3,5 év között lesz valahol a korkülönbség.

Ha úgy érzed, akkor kezdjetek el próbálkozni, ne törődj mások véleményével! Nekem nem annyira nyerő a tapasztalatom a pici korkülönbséggel, de ezt nem lehet általánosítani. Ha te úgy látod jónak, akkor legyen kicsi a korkülönbség. Ez annyira egyéni, függ az anyuka alaptermészetétől, az 1. gyerkőc temperamentumától, terhesség- illetve szülésélménytől és egyéb körülményektől. Nincs jó vagy rossz korkülönbség, hallgass az ösztöneidre! :)

2009. okt. 1. 20:51
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 5 év a korkülönbség és nagyon jó :-))) 2é. lány és 7é. fiú
2009. okt. 1. 20:54
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon bátrak vagytok,hogy ilyen kicsi korkülönbséggel is vállaltok babát,nálunk remélhetőleg úgy 3,5 év lesz köztük-Én dolgozni akartam,hogy megkapjam a max gyedet és úgy gondoltam,hogy mivel 3 éves korra kb.lezárul a személyiségük kialakulása,ezért hagy tudjak egyre koncentrálni.
2009. okt. 1. 21:37
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Mi kb. 3 év korkülönbséget szerettünk volna, de sajnos már 11 hónapja hiába próbálkozunk a testvérkével. 2 éves korában kezdtünk próbálkozni.
2009. okt. 1. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!