Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császáros anyukák, szülés...

Császáros anyukák, szülés után mennyi idő múlva vállaltátok az újabb manót? Nekem az orvosom azt mondta legalább 3évnek el kell telnie.

Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 13:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
2 év.
2010. máj. 8. 14:07
 2/14 anonim ***** válasza:
nekem pont 3 év lesz a 2 császár között, de állítólag 1 évet kell várni. de a doki tudja milyen állapotban van a méhed.
2010. máj. 8. 14:09
 3/14 anonim ***** válasza:

Biztonságosan 2-3 év mire újra vállalhatnál, mert regenerálódnia kell a sebnek és nem lehet előre tudni, hogy újra császározni kell-e majd, amit ugye nem lehet túl gyakran csinálni.

De minden orvos maga méri fel, hogy milyen állapotban van a páciense.

2010. máj. 8. 14:18
 4/14 anonim ***** válasza:
Ha sima szülésre vágysz még akkor a 2-3év vagy több!Nekem 21hó van köztük és a 2.is császi.Most várjuk a 3.at köztük 3.5év lesz!Ezt több orvos is megfelelőnek találta már akit kérdeztem!
2010. máj. 8. 14:29
 5/14 anonim ***** válasza:
2 év van a két gyerek között, első császár második "sima".
2010. máj. 8. 14:32
 6/14 anonim ***** válasza:
8hónap után...
2010. máj. 8. 16:24
 7/14 anonim ***** válasza:
Én a 6 hetes kontrollon kérdeztem meg a dokimat,hogy mikor jöhet a következő baba.Nekem 1 évet mondott.2 hét múlva lesz 1 éves a fiam és már tervezzük a kistesót.Őszintén megmondom remélem ez is császár lesz.
2010. máj. 8. 18:22
 8/14 anonim ***** válasza:
10 hónapos volt a lányom,mikor a dokim zöld jelzést adott a következő babakészítésre,de én korainak találtam,most 13 hónapos,talán jövő hónapban belekezdünk.
2010. máj. 8. 21:18
 9/14 anonim ***** válasza:
21 hónap van köztük. Az első császár, a második sima szülés volt.
2010. máj. 8. 21:36
 10/14 anonim ***** válasza:
Huszonkét hónap lesz köztük. Mikor visszamentem a 6 hetes kontrolla azt mondta a doki, hogy ha akarnánk akkor akár bele is kezdhetnénk az újjabb babaprojektbe. Szóval 3 évet biztos nem kell várni. Az első császár volt és remélem most is az lesz.
2010. máj. 8. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!