Császáros anyukák, szülés után mennyi idő múlva vállaltátok az újabb manót? Nekem az orvosom azt mondta legalább 3évnek el kell telnie.
Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 13:27
11/14 A kérdező kommentje:
Nem értem hogy az én dokim miért mondott 3évet. Minden rendben van velem. Egyébként azt mondta hogy császárnál 3,sima szülésnél 2 évet szoktak javasolni.
2010. máj. 8. 22:24
12/14 anonim válasza:
Bár én még csak az első babát várom, 35 hetes vagyok, de már beszéltünk az orvossal a következőről :) Én is császáros leszek. Azt mondta, hogy szülés után az 1 évet ki kell várni, de utána lehet újra próbálkozni. Én szeretném, ha kb 2 év lenne a 2 gyermek megszületése között, tehát szülés után 1-1,5 évvel tervezem, hogy megfoganhat a másik baba. Persze ember tervez, Isten végez... :)
13/14 anonim válasza:
2 hónapja szültem császárral. Azt mondta az orvosom hogy a két szülés között 2 év az ideális, de mivel benne vagyok már a korban (35 vagyok) én ne várjak annyit. Szoptassak 6 hós koráig és utána kezdjünk készülni a másodikra. Szerinte ha úgy jön össze hogy másfél év lesz a két szülés között az nagyon tökéletes lesz.
14/14 anonim válasza:
Nekem pont másfél év van a két gyerkőcöm között és mindkettő császár volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!