14 hónapos a lányunk. most kezdtünk el próbálkozni a másodikkal. remélem hamar sikerül.
2009. szept. 29. 14:04
2/28 anonim válasza:
15 hónapos volt az első, amikor kopogtatott a következő, de sajnos a 9. héten elment. Két éves volt, amikor újra sikerült, de a 15. héten elment. Három éves már elmúlt, mikor megint összejött. Ő rendben meg is született. Amikor a második 2 éves volt, már útban volt a harmadik. Most Ő 9 hónapos és én 8 hetes várandós vagyok.
2009. szept. 29. 14:04
3/28 anonim válasza:
Nekem 8 év kellett, hogy újra rászánjam magam a szülésre:) Fiam 8 éves, és hamarosan érkezik a kistesó:)
39 hetes km
2009. szept. 29. 14:08
4/28 A kérdező kommentje:
Köszi nektek!2.nak:Akkor te most a 4.et várod?Hát szívből gratulálok és remélem egészséges kisbabád lesz.Nekem még csak most az első(kisfiam)3 hós de már gondolkodunk a tesókán(sajnos nem szoptatok már)csak nem tudom mit szólnának vagy hogy néznének rám hogy ha már most teherbe esnék.
2009. szept. 29. 14:10
5/28 anonim válasza:
9 hónapos volt a kisfiam amikor teherbe estem,még nem született meg a kicsi,17.5 hónap lesz közöttük.Örülök hogy így alakult.
2009. szept. 29. 14:26
6/28 anonim válasza:
6 honapos a kislànyom,most vagyok ujra vàrandos a 6. hétet töltöm.
2009. szept. 29. 14:28
7/28 anonim válasza:
Nekünk kb 2-3 hét múlva születik a második babánk,a köztük lévő korkülönbség 16 hónap lesz!A környezetemben senki nem irigyel,a játszón pedig mindenki lesajnálását látom.Biztos nem lesz sétagalop,de igazából senki nem tudja megmondani azt sem,hogy a kicsi vagy a nagy korkülönbség a jó és miért.Mi így vállaltuk és így a vége felé már abszolúlt késznek és erősnek érzem rá magam!De kellet hozzá idő,míg feldolgoztuk elvállaltuk(mert,mint írtam se érvet se ellenérvet nem tud az ember biztosan felhozni ellene-mellette mi az ideális korkülönbség)
2009. szept. 29. 14:35
8/28 anonim válasza:
Mi is kis korkülönbséget tervezünk, bár még csak az első gyerkőc érkezik 2 hónap múlva. De dolgozni nem szeretnék visszamenni, így szerintem ha lehetséges, már fél év után próbálkozni fogunk. Ki tudja, mikor jön a tesó...
Nem értem a lesajnálkozókat... akkor akinek ikrei vannak, őt is sajnálják? Mert majdnem olyan, ha van egy csecsemő és egy alig több mint egyéves gyerkőc... Ki mit szeretne. És ha olyan a családi háttér, akkor miért ne?
2009. szept. 29. 14:58
9/28 anonim válasza:
10 hónapos a babám, már dolgozunk a testvérén. Csak még szoptatok, még meg se jött, szerintem még peteérésem sincsen :(
2009. szept. 29. 16:02
10/28 anonim válasza:
Nálunk Romániában divat a gyermeknevelési támogatás lejártára megszülni a 2. gyereket (2 év a gyed). Rengeteg ismerősöm van, ahol úgy időzítik a másodikat, hogy születésekor az első 2 éves, vagy annál kevesebb legyen. Mi is így tervezzük. A 9. hónap körül szeretnénk elkezdeni próbálkozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!