Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt valakinek olyan hogy azt...

Volt valakinek olyan hogy azt mondta az orvos hogy még nem tágul, és mégis megindult pár napon belül a szülés?

Figyelt kérdés
39 hetes és 3 napos vagyok. Péntekre vagyok kiírva és azt mondta az orvosom, még nagyon nem látja jelét a tágulásnak, és ha nem indul meg akkor csütörtökön be kell feküdnöm. Volt valaki akinek hasonló volt és mégis megindult napokon belül magától a szülés?
2013. ápr. 29. 17:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ellenpélda: a másodikkal betöltött 38. héten szokásos NST+vizsgálat, a doki azt mondta, hogy ha ez most a kórházban lenne, akkor haza sem küldene, hanem mennénk a szülőszobára. 2 ujjnyira voltam tágulva, már időpontot sem adott következő hétre NST-re, mert úgyis szülök legkésőbb másnap. 1 héttel később mentem újra NST-re, mert a baba sehol. 2 nappal a vizsgálat után reggeli ébredéstől számítva pontosan 2 óra múlva a kezemben volt a kisfiam. :-) Szóval a dokik sem tudják mindig pontosan, hogy mikor indul a szülés. :-)

Egyébként, ha indítják, nekem az elsőnél volt, magzatburkot repesztett, elfolyt a magzatvíz, erősödtek a fájások, pár órán belül (és ebből csak az utolsó 1 óra vajúdás volt húzós) megszületett a lányom.

Ne félj! :-) Könnyű szülést!

2013. ápr. 30. 15:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Szóval, ha indítják, az sem vészes!!
2013. ápr. 30. 15:29
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok hasznos infót. Sajnos itt ahol lakom befektetnek betöltött 40.héten ha nincs meg addig a baba. Tegnap fél 4 kor volt az igen drasztikus vizsgálat, utána elment a nyákdugó, és azóta is van vérezgetés. Görcseim nincsenek, csak 3 napja a jobb oldalam le van teljesen zsibbadva alig alszom fáj. Furcsán érzem magam, feszült vagyok nagyon, bízom benne hogy ma éjjel beindul a kisfiam, próbálom győzködni, hogy idekint már jobb lenne neki:)
2013. ápr. 30. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!