Volt valakinek olyan hogy azt mondta az orvos hogy még nem tágul, és mégis megindult pár napon belül a szülés?
Ellenpélda: a másodikkal betöltött 38. héten szokásos NST+vizsgálat, a doki azt mondta, hogy ha ez most a kórházban lenne, akkor haza sem küldene, hanem mennénk a szülőszobára. 2 ujjnyira voltam tágulva, már időpontot sem adott következő hétre NST-re, mert úgyis szülök legkésőbb másnap. 1 héttel később mentem újra NST-re, mert a baba sehol. 2 nappal a vizsgálat után reggeli ébredéstől számítva pontosan 2 óra múlva a kezemben volt a kisfiam. :-) Szóval a dokik sem tudják mindig pontosan, hogy mikor indul a szülés. :-)
Egyébként, ha indítják, nekem az elsőnél volt, magzatburkot repesztett, elfolyt a magzatvíz, erősödtek a fájások, pár órán belül (és ebből csak az utolsó 1 óra vajúdás volt húzós) megszületett a lányom.
Ne félj! :-) Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!