Szülés beinditására szex ovszer nélkül-de ha nyitva van 1ujjnyira v elment a nyákdugó akkor ertőzés miatt ne, vagy csak gumival. Akkor mégis hogyan?
olvastam itt is h az indóban van vmi anyag ami indithatja a szülést. péntekre vagyok kiirva, hétfőn befektetnek ha nem jön a baba mert magas a vérnyomásom, viszont csak pénteken inditanának...nagyfiam miatt nem akarok ennyit korházban lenni!!!!gondoltam midnen praktikát bevetek amit lehet, hátha beindul addig magától a folyamat...de a nyákdugó elment szombaton-tehát valsz nyilik a méhszájam. most merek együtt lenni a párommal vagy sem ovszer nélkül?
köszi
Szia!
Nálunk 31 hetesen ment el a nyákdugó,és nyíltam ki 2 ujjnyira!(sajna beindult a szülés,de vissza tudták tartani)
Szóval a 37. hét után azt mondta a dokim,hogy nyugodtan sexelhetünk (az elejétől tilos volt),mert nem gond habeindul!
Szóval elhiheted volt mit pótolnunk:)Hát mi minden nap sexeltünk!A burok védi,azt mondta a doki!Nyugodtan csinálhatjuk ha jól esik (Ő is gondolta hogy jól fog)
39+4-re született a lányom!
Óvszer nélkül csináltuk,és bennem ment el!Semmib fertőzésnem volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!