Van még valaki akinek szülés után megszűnt a szex iránti vágy?
Nekem is teljesen megszűnt az érdeklödésem a szex iránt. Már a terhesség alatt kezdődött, szülés után rosszbb lett. Amikor a teso projektbe kezdtünk, akkor is szinte csak azért mentem a dologba, hiszen szex nélkul nehéz összehozni még egy gyereket. Kivncsi leszek szülés után mi lesz.
32 hkm
Oké..akkor ezekszerint nem vagyok egyedül. De mit lehet tenni? Így marad? Ismertem egy nőt, egy barátnőm édesanyja, aki nyiltan beszélt nekünk anno 15 évvel ezelőtt a porblémájáról, amikor mi még 21 évesek voltunk. Ő mesélte, hogy megszülte a fiát, és azzal együtt kiszülte magából a szex iránti vágyat. 2 év alatt kétszer volt együtt a férjével, második alkalommal megfogant a barátnőm. Megszületett, és tulajdonképpen addig a napig amikor ezt nekünk elmesélte nem éltek szexuális életet a férjével. tehát az akkor volt 21 éve, ma már 36. Nem akar lefeküdni a férjével. Nem boldogok, természetesen, a pasi eljár k.rvázni, a nő elengedi.
Én akkor ezt hitetelenkedve hallgattam, és azt mondtam ilyen áron nem akarok gyereket. Aztán mégis így hozta a sors, hogy 36 évesen anya lettem, de a nőisségemet elvesztettem. Aggódom, és szomorú vagyok.
Nekünk a terhesség alatt nagyon ment, sokszor voltunk együtt még az utolsó hónapban is.
Azóta viszont semmi. Nem kívánom, nehezen veszem rá magam. Én a fájdalomnak tudtam be, reménykedem benne ha az megszűnik több kedvem lesz már hozzá.
Orálisan volt már hogy kielégített a párom, úgy sikerült neki.. Csak élesben nem megy. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!