Betöltött 40. hét és a kiírás ellenére semmi jele a szülésnek. Ez normális? Megírnátok, hogy más is volt-e így? Hogyan indult meg mégis a szülés és mikor?
Szerintem teljesen normális. Nekem a betöltött 40 hét után indítottak oxi terheléses tesztel. Ennek és a magzatviz vizsgálat hatására 2 nap múlva megszületett a kisfiam. Úgy gondolom ha nem piszkálnak meg akkor még akár a 41 hetet is kihúztuk volna.
Biztos nagyon türelmetlen vagy már, de nyugalom kisbaba benn még nem maradt.:)
Könnyű szülést kívánok Neked!
8 hetes kisfiú anyukája.:)
Szia!
Mikor a 40. hetet betöltöttem naponta jártam CTG-re, majd a 40+5 hetesen befektettek a kórházba. Minden nap vizsgálat, de hiába piszkáltak nem indult be a szülés ettől. 41+1 hetesen indítottak volna reggel, de az indítás előtti vizsgálatkor kiderült, hogy a baba sűrű kakiban úszkál, úgyhogy sürgősségi császár lett a vége.
Kitartást! Most már tényleg bármikor találkozhatsz a babáddal.
Kőnnyű, gyors, problémamentes szülést kívánok neked!
Szia!
Én 40+5 naposan mentem egy vizsgálatra. Azt mondta a doki, hogy semmi jele a szülésnek és 3 nap múlva befektet, hogy megindítsa. Azt sem tudtam, mi az a jósló, meg keményedés, mert előtte sosem volt ilyesmi fájásom. Este lazán néztük az olimpiai megnyitót majd elkezdődtek a fájások. 5 percesek. Mire a kocsival mentünk 200 métert, elfolyt a víz és jöttek a 2 percesek. Nagyon gyorsan zajlott minden, első fájástól 4 óra alatt lett meg a lányom. A felépülés is ilyen gyorsan ment, 5 napig véreztem. Szóval ne aggódj, én máskor is ezt választanám. Csak hát, szerintem az idegeskedés indította be, fo*tam a megindítástól... :D
Először 40+3 hetesen szültem. Semmi előjele nem volt,egyszer csak éjszaka beindult.
A másodiknál a 41. hét betöltése előtti 2. napon a dokim azt mondta,hogy félig nyitva vagyok,és ezzel be is zavart a kórházba,"maga bármikor szülhet" címszóval. Semmi előjele nem volt (a 38. héten volt pár erős jóslóm,ami cirka 2 óráig tartott). Másnap késő délután éreztem pár keménykedést,jóslót,és a 41+0 hetesen reggel be is indult a szülés.
Ha feszt ezen agyalsz,azzal "gátolod" akaratlanul is a megindulását. Próbálj megnyugodni,még simán beindulhat!! :-)
Mielőbbi könnyű szülést és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv: 3 lányos,20hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!