Normális/szükséges dolog az, hogy a kiírás napján befektetik a kismamákat a kórházba?
szia! én egy héttel léptem túl a kiírt időpontot, de kizárólag nst-re kellett mennem kétnaponta, meg a doki ellenőrizte a magzatvíz színét, a méhszájat.
a 42. héten adott volna oxit, de aztán arra nem került sor. és nem kellett befeküdöm!!!
Szia!
Én ugyan veszélyeztetett voltam de az én esetemben a kiírt napon kellett volna befeküdnöm és a dokim max. egy hetet várt volna. Április 29-re voltam kiírva. De nem a lakhelyem szerinti klinikán szültem henem egy másik városban. A lényeg, hogy 28-án este 11-kor elkezdett szivárogni a magzatvizem, ezért éjszaka már mentünk is a kórházban. Mire beértünk már öt perces fájásaim voltak. És 29-én délelőtt 10.20-kor megszületett a csodálatos kisbabánk. Úgyhogy ilyen is lehet. Ne félj. Könnyű szülést és boldog babázást. Üdv. 10 hós kislány anyukája
Szia!
Nekem sem kellett befeküdnöm. A 40. hét után egyik nap NST-re, másik nap magzatvízvizsgálatra kellett mennem a klinikára, ez nagyon fárasztó volt. 6 napra rá kitágultam, így felküldtek a szülőszobára.
Könnyű és gyors szülést kívánok!
Még sosem hallottam oxitocin terhelésről...
A túlhordást kórháza válogatja, minden kórháznak van erre szabályzata. Általában 7-10 napot hagynak, de 14-nél nem többet túlhordani.
Nekem sem kellett befeküdni-nem is tudtak volna felvenni, tele volt az osztály, örültem, hogy kaptam-egy utolsó -ágyat az osztályon szülés után.
2 naponta jártam NST-re, és azzal együtt csináltak magzatvízvizsgálatot is. 8 napot húztam rá, a 10. napon fektettek volna be.
Ahol én szültem ott is befektetnek a kiirt napon.Általában a befektetéstől való izgalom vagy félelem miatt sokaknál megindul a szülés az utolső napon vagy éjszakán.Nálam is igy volt 16-re voltam kiirva és 15-én reggel megindult.Nagyon depis voltam hogy be kell feküdnöm és a kislányomat itthon kell hagyni ki tudja meddig.Itt egy hét után inditják meg.
Ez egy vidéki kórház:Salgótarján
Könnyű és gyore szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!