Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van olyan kismama akinek a...

Van olyan kismama akinek a vizsgálatok és semmi egyéb nem utalt a baba érkezésére aztán mégis hirtelen megindult?

Figyelt kérdés

Nem szeretném túlhordani a kicsikémet és bár igen féltem a szüléstől (nem is értem magam ,hogy miért most a negyediknél ) de most már azon vagyok ,hogy csak ne kelljen inditani . Egyenlőre a babám teljesen jól érzi magát a vizsgálatok szerint és szép nagy már . A karácsonyt bent tölteni sem lesz a legjobb,de már nagyon túl lennék rajta mert eddig áldott állapotnak éreztem de mostanra már valóban terhes lettem . :) Fáradtság gyötör állandó jóslók és rengeteg a savam is hányingerem van ami még az elején sem nagyon volt .

39 +1 hkm

2012. dec. 17. 18:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Biztatni nem tudlak,csak annyit irni hogy nem vagy egyedül.Én is 39hetes vagyok,és hétföre vagyok kiirva.A baba tökéletessen jol érzi magát bent,ezt mondta a doki :) Annyira tullennék már rajta hogy az hihetetlen,minden mozdulat szenvedés.Az éjjelekröl ne beszélve.Áhh gondolom semmi ujat nem mondtam :) KITARTÁS
2012. dec. 17. 19:19
 2/12 A kérdező kommentje:

Ja igen a sirás is kerülget ..

Persze azért van ,hogy jókedvem van de ma is pl olyan vagyok,hogy na nem egy vidám kismama ...

2012. dec. 17. 19:26
 3/12 anonim ***** válasza:

Én május 18-ra voltam kiírva nagykönyv szerint:)

Május 18 reggel dokinál,vizsgálaton semmi nem utalt arra,hogy nemsokára meglesz a pici.

Este már olyan furcsa érzésem volt,de lepihentem aludni,no nem sokat,mert 11 körül már rendesen fájt a hasam.

19-én hajnali fél 3kor meg is lett:)

Szóval nyugi,nyugi-tudom,könnyű mondani tudom,de nem lehet előre kiszámítani a babócákat:)

2012. dec. 17. 23:58
 4/12 A kérdező kommentje:
Legkisebbem Május 19-én született .. :)))
2012. dec. 18. 00:13
 5/12 anonim ***** válasza:

Igen nekem. :)

Egy hétfői napon Nst-n nézték a fájásokat és azt mondták nekem, hogy ebből még hét elején tutira nem lesz baba. Na az én lányom másnap kedden meg is született. :)

Nyugi most már bármelyik nap megindulhat kifelé.

Szerintem félni a szüléstől tök természetes dolog, mert ismeretlen. Hiába szültél már ahogy minden terhesség is.

Könnyű szülést nektek. :)

2012. dec. 18. 07:47
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat !:)

ÉS mindenki másét is.

Igen természetes de én eddig nem voltam ilyen "nyúl " .

Olyan dolgoktól is félek ami azelött eszemben sem volt .

Nem szeretnék emiatt a félelem miatt esetleg nehezebben szülni ...

Mondjuk hesegetem el magamtól a félelmet mint érzést és bár tudom nem leányálom a szülés (ami a fájdalom részét illeti ) de ez a rettegés már rosszabb és emiatt várom már ,hogy túl legyek rajta . Meg úgy az egészen és együtt lehessek a családommal nem a kórházban .

2012. dec. 18. 08:54
 7/12 anonim ***** válasza:

szia, én megértem a félelmedet. Kétszer szültem, elsőre nagyon jól ment, másodszor pedig nagy fájdalmaim voltak utána. Most várom a 3. babát, és én is félek. Nem is a szülés miatt, hanem a komplikációk, utána való fájdalmak stb. DE tudom, hogy minden szülés más, nem szabad ilyenekre előre gondolni. Megpróbálok pozitívan gondolni rá, és nem görcsölni. Amúgy a szülés miatt, a málnalevél teát próbáltad? Én 1 héttel előtte kezdtem inni és sokkal hamarabb tágultam másodszor. Állítólag lerövidíti és megkönnyíti a szülést. Drukkolok neked, hogy minden jól menjen, és gyorsan! Ja és még vmi. Homeopátiás golyócskákat ajánlott a doki, Belladonna D6-ost, ami szintén könnyíti a szülést.

És a jól bevált ősi módszer, a szeretkezés. Állítólag az is beindítja a szülést...mi még nem próbáltuk.

Írdd meg majd, hogy mikor született a kicsi, jó?

2012. dec. 18. 10:00
 8/12 anonim ***** válasza:

most vasárnapra vagyok kiírva, ma voltam dokinál 2100 volt a méhszájam, azt mondta a doki hogy ebből a napokban nem lesz baba, kicsit "durvábban" vizsgált hátha segít valamit... az nst alapján sem várható semmi, keményedek, de rendszertelenül. pedig nagyon szeretnék karácsonyra túl lenni a dolgon de hát az én kicsikém nem túl együttmüködő...

tűkön ülünk, a férjem is itthon van, direkt így időzítette a szabiját, hogy majd itthon lesz és babázik, de csak nézzük egymást és várunk:)

2012. dec. 18. 10:43
 9/12 anonim ***** válasza:

Jaj, de jó, hogy nem vagyok egyedül! Keddre (dec. 25.) vagyok kiírva, és az eddig imádott állapotom olyan katasztrofális türelmetlenségbe csapott át szinte egyik napról a másikra, hogy az elviselhetetlen... Ezen persze az sem sokat segít, hogy a családtagok már naponta hívogatnak, hogy "Na, egyben vagytok még?". Az utóbbi két éjszakám a különféle fájdalmak kifogyhatatlan tárháza volt, nappal émelygek, és utálok panaszkodni, mégis újra és újra előtör belőlem... Pedig mintakismama voltam végig. :)

Mindenkinek könnyű szülést kívánok, bárcsak karácsonyra már/még mind otthon lehetnénk! :)

39 hkm

2012. dec. 18. 12:10
 10/12 A kérdező kommentje:

Vasárnapra vagyok kiirva . :)

Ami álsott állapot volt nálam is az most valami egészen más lett .Egyszerüen érzem ,hogy igy nem maradhatok sokáig ! Mostanra már nagyon nem önmagam vagyok . Rettenetesen fáradt is vagyok és a hideg is ráz olyan mint a legelején volt amikor még ezeket a tüneteket irtam ide a gyakorira ,hogy szerintetek terhes vagyok -e ? :) Most ugyanazon tüneteket veszem észre magamon . ..

De nagyon jó lenen túl lennénk már rajta és az élménybeszámolók jönnének !!!

2012. dec. 18. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!