Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt valakinek olyan hogy azt...

Volt valakinek olyan hogy azt mondta az orvos hogy még nem tágul, és mégis megindult pár napon belül a szülés?

Figyelt kérdés
39 hetes és 3 napos vagyok. Péntekre vagyok kiírva és azt mondta az orvosom, még nagyon nem látja jelét a tágulásnak, és ha nem indul meg akkor csütörtökön be kell feküdnöm. Volt valaki akinek hasonló volt és mégis megindult napokon belül magától a szülés?
2013. ápr. 29. 17:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Jelen! :)

39+1 nézett meg a dokim.Teljesen zárt voltam.

39+4 fájásokkal indult a szülésem,mire beértünk,már 3 ujjnyira nyitva voltam,5 óra mulva született meg a babám.

2013. ápr. 29. 17:21
 2/13 A kérdező kommentje:
De jó!!! :) Köszi hogy írtál, már nagyon ideges vagyok, és teljesen elkeseredtem hogy csak indítással lesz meg a picim, amit nagyon nem szeretnék. Csináltál valamit amúgy előtte, amitől esetleg megindulhatott? Én iszom a málnalevél teát, meg ma nagyon megvizsgált az orvosom ( fájt ). Bízom benne, hogy csütörtökig megindul.
2013. ápr. 29. 17:32
 3/13 anonim ***** válasza:

Semmi extrát.Jele sem volt még előző este.Hacsak annyi nem,hogy úgy bevacsoráztam,mert iszonyú éhes voltam.

Reggel 6kor pedig már 20 perces fájásaim voltak.

8kor mentünk be a korházba,akkor már 10 percesekkel.

11kor született meg a lányunk. :)

2013. ápr. 29. 17:43
 4/13 anonim ***** válasza:
Az első gyerekkel hajnali kettőkor jöttek a fájások, de csak este 8kor kezdtem tágulni.
2013. ápr. 29. 17:59
 5/13 anonim ***** válasza:
Jelen! 39+3, délben még tök zárt méhszáj, lapos ctg, este hétkor három ujjnyira kitágulva mentem vissza szülni... :-) 22:25-kor megszületett a lányom :-)
2013. ápr. 29. 18:33
 6/13 anonim ***** válasza:
39+2-nél teljesen zárt voltam (szerdai nap volt) vasárnap megszültem.
2013. ápr. 29. 20:05
 7/13 anonim ***** válasza:
Betöltött 40 héten vizsgált 2000 volt a méhszáj. 1,5 nap múlva beindult a szülés.
2013. ápr. 29. 21:29
 8/13 anonim ***** válasza:
39+4 teljesen zárt voltam, nyoma nem volt, hogy jönni szeretne a baba és 39+5 napon hajnalban megindult a szülés :)
2013. ápr. 29. 21:48
 9/13 anonim ***** válasza:
A szülés bármikor megindulhat akkor is ha teljesen zárt vagy. Miért kell befeküdnöd ha nem indul meg? 40 hetesen még nem szoktak ezért befektetni. Egy napra vagyunk kiírva egyébként, nekem már 2 hete 2111 volt a méhszáj, mégsem történt azóta semmi, szóval pont az ellenkező eset mint a tiedé. De nekem csak naponta kell mennem ctg-re ha nem érkezik meg péntekre a baba.
2013. ápr. 30. 14:09
 10/13 anonim ***** válasza:

Nekem! Este 6-kor megvizsgált, teljesen zárva voltam. Este 11-kor elfolyt a magzatvizem, 15 perc múlva a kórházban 1,5 ujjnyira nyitva voltam.

Sőt, szinte fájás nélkül szültem. Azt mondták, pihenjek, reggel kapok oxitocint, mert ez a fájás még nem erős, és nem tágulok. Jött egy fájás, és a fiam. Mint a filmekben, a doki épp csak beugrott, kesztyűt húzott és kint volt a fiam. Második baba, most azt mondták, készüljek, hogy még gyorsabb lesz, hát majd meglátjuk!

2013. ápr. 30. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!