Volt valakinek olyan hogy azt mondta az orvos hogy még nem tágul, és mégis megindult pár napon belül a szülés?
Jelen! :)
39+1 nézett meg a dokim.Teljesen zárt voltam.
39+4 fájásokkal indult a szülésem,mire beértünk,már 3 ujjnyira nyitva voltam,5 óra mulva született meg a babám.
Semmi extrát.Jele sem volt még előző este.Hacsak annyi nem,hogy úgy bevacsoráztam,mert iszonyú éhes voltam.
Reggel 6kor pedig már 20 perces fájásaim voltak.
8kor mentünk be a korházba,akkor már 10 percesekkel.
11kor született meg a lányunk. :)
Nekem! Este 6-kor megvizsgált, teljesen zárva voltam. Este 11-kor elfolyt a magzatvizem, 15 perc múlva a kórházban 1,5 ujjnyira nyitva voltam.
Sőt, szinte fájás nélkül szültem. Azt mondták, pihenjek, reggel kapok oxitocint, mert ez a fájás még nem erős, és nem tágulok. Jött egy fájás, és a fiam. Mint a filmekben, a doki épp csak beugrott, kesztyűt húzott és kint volt a fiam. Második baba, most azt mondták, készüljek, hogy még gyorsabb lesz, hát majd meglátjuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!