Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miután megszületett a kisbaba...

Miután megszületett a kisbaba rögtön kap karszalagot vagy valami azonosítót?

Figyelt kérdés
Nem fogják elkeverni? Lehet felesleges de én úgy félek h más babáját kapom....
2009. szept. 25. 19:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én mindig a kis buksiján lévő anyajegyet néztem, amikor kihozták,h. ott van-e. :) Egyébként nekem amikor először megláttam, rögtön a 4D-s ultrahang ugrott be,h. teljesen úgy néz ki, mint ott.
2009. szept. 26. 14:16
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Én mindig attól féltem, hogy ha császárral fogok szülni és nem mutatják meg egyből a babám akkor el fogják cserélni. Még álmodtam ilyet. Aztán végül tényleg császár lett és nem mutatták meg mikor kivették csak a hangját hallottam. Egyből mondtam a dokiknak meg a nővéreknek, hogy el ne cseréljék a babámat!!!:D Egyébként el sem lehetett volna cserélni, mert 1000 közül is megismertem volna, tiszta apja a gyerek. :) Nekem is egyből a 4D-s UH ugrott be, már akkor is az apukájára hasonlított. :)

2009. szept. 26. 15:40
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez nekem is eszembe jutott, mert engem végül császározni kellett, mert nem fordult be a szülőcsatornába, és altattak, mert már egybefüggő fájásaim voltam, így nem kockáztattak a gerincbe érzéstelenítéssel. A párom nem akart bejönni a szülésre, így egyikünk sem látta csak másnap. Mindenki azt mondta, hogy a fiam annyira rám hasonlít, hogy le se tagadhatnám. Ekkor nyugodtam meg igazán.

2009. szept. 26. 15:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Én az Istvánban szültem, és ott egyből rátették a kisfiamra a szallagot. Hozzá kell tennem, hogy össze sem tudták volna keverni a "kicsit", mert az összes baba közül Ő volt a legnagyobb:))) (4170 grammal született)A filces megoldás tetszik!!!:)
2009. szept. 26. 17:37
 15/17 anonim ***** válasza:

Szülés után egyből rátették, még mielőtt kivitték volna megmosdatni. De mielőtt hazaadják alá is kell írni, hogy leellenőrizted, hogy tuti a te gyereked viszed haza.

Erre én is gondoltam, mert amikor szültem mellettünk egy sötétebb bőrű nő szült. És amikor a kislányomat mellre tették egy fekete hajú sötét bőrű kisbabát láttam. Kérdeztem is a férjemet, hogy mikor tették rá a karszalagot, de ő direkt figyelte, így megnyugtatott. Na, meg a szülőszobán más a fény, másnap láttam, hogy fehér a gyerek.

2009. szept. 26. 21:25
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen, amint kijön 3 percen belül rajta van a karszalag a nevével.
2009. szept. 27. 22:07
 17/17 A kérdező kommentje:
:) ez megnyugtató :) köszönöm a válaszokat :)
2009. szept. 28. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!