Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után hány kg-mmal...

Szülés után hány kg-mmal leszek könnyebb?

Figyelt kérdés

Szval 29hetes kimama vagyok, terhességemet 66kgmmal kezdtem

Tegnap mértem magamat és 72kgmot mutatott a mérleg!

156cm magas vagyok és 56kg szeretnèk lenni terhesség utàn!

Vajon lemegy majd a felesleg ha megszülöm a picit?

Sose voltam 72kg nekem ez tul sok !! Van mèg a szülèsig 2honapom

sztem mire szülni megyek leszek 80kg is! pedig nem zabálok sokat!

Mitt tegyek? Mennyivel leszek könnyebb szülès utàn?

2013. ápr. 22. 05:53
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
73 kg-val kezdtem a terhességet,86-tal mentem szülni,szülés után 74 voltam,9 hónappal szülés után 64.
2013. ápr. 22. 21:42
 22/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat! Igen 156cm magas vagyok ès az átlag

testsúlyom 56kg lenne az ideális, de nem èlek álom világban, nem azt irtam hogy ha megszülök hűhaa és egyből 56kg leszek.. Ès hátt igen eleve volt rajtam +10kiló felesleg, és igy a terhességemet 66kgmal kezdtem 29.hétben vagyok 72kg eddig hónaponként 1kgot hiztam igy tartok +6kgmnál ha a +10kilót nem szàmitom bele! Eszembe se jutothogy terhesség alatt fogyózzak sőt még szoptatás alatt sem!

-.- igen zavar a felesleg ami rajtam van, egyik azért is mert csikosodik meg egyre jobban kezd kijönni a narancsbőr amit elvileg még else lehet tűntetni! -.-

2013. ápr. 23. 06:14
 23/23 A kérdező kommentje:
A kérdésem az volt hogy vajon mennyivel leszek könnyebb szülès utàn!! -.- énse zabálok sokat pláne èdességet nem napi 1-2joghurt ès ennyi honaponként jött fel a +1kg ... Meg amugyis cukros vagyok és diétáznom kell a doki szerint!! -.- eszek mindent ami jol esik de nem vaggyok zaba gép!! Köszi mégegyszer a vàlaszookat! -.-
2013. ápr. 23. 06:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!