Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után hány kg-mmal...

Szülés után hány kg-mmal leszek könnyebb?

Figyelt kérdés

Szval 29hetes kimama vagyok, terhességemet 66kgmmal kezdtem

Tegnap mértem magamat és 72kgmot mutatott a mérleg!

156cm magas vagyok és 56kg szeretnèk lenni terhesség utàn!

Vajon lemegy majd a felesleg ha megszülöm a picit?

Sose voltam 72kg nekem ez tul sok !! Van mèg a szülèsig 2honapom

sztem mire szülni megyek leszek 80kg is! pedig nem zabálok sokat!

Mitt tegyek? Mennyivel leszek könnyebb szülès utàn?

2013. ápr. 22. 05:53
1 2 3
 1/23 Huncutka001 ***** válasza:

Én 56 kg-mal kezdtem, 74kg-mal mentem szülni, és már a szülés napján megmértem magam, 68 voltam, amit sajnos azóta is tartok. 3 hónapja szültem, a baba 2900gr volt. De aki szoptat (én sajnos nem tudtam sokáig), annak könnyebben/hamarabb lepotyognak a fölösleges kilók.

Boldog babavárást :)

2013. ápr. 22. 06:10
 2/23 anonim ***** válasza:
Valtozo. En 65 kg voltam amikor teherbe estem, 85 a szules napján 2 nappal a szules utan pedig 68 kg. Nálam rengeteg volt a víz, a baba 3540gramm volt. A 3 kg plusz pedig a mellem volt, ami 85b-ról 105cre nőtt....
2013. ápr. 22. 06:10
 3/23 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ha 66 kilóval estél teherbe, nem sok esély van ra, hogy szülés után cirka 10 kilóval leszel kevesebb...

Rólam közvetlenül szülés után 6 kiló ment le, így 10 kiló volt rajtam az eredeti 60-hoz képest.

2013. ápr. 22. 06:23
 4/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Remélem szülès után minimum 10-15kg lemegy róllam...mert engem ez a 72kg nagyon sok a magasságomhoz képest! :'(
2013. ápr. 22. 06:23
 5/23 A kérdező kommentje:
Olyan jó lenne ha lemenne a felesleg ami rajtam marad szülés után! :( deha nem akkor fogyózni fogok amugyse voltam zabagép remélem hogy majd könnyebb lessz leadni a felesleget hogy a magasságomhoz képest 56kg legyek ..
2013. ápr. 22. 06:27
 6/23 anonim ***** válasza:

Rólam egy 10es ment le egyből. De azért még vam fönt.

Szoptatás alatt nehogy fogyókúrázz.....

2013. ápr. 22. 06:40
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Rólam kb. 6 kg ment le a szülés után, aztán szoptatás alatt lement a többi 1 kg híján. Az első terhességemet 63 kilóval kezdtem, 75 lettem a végére. Aztán 14 hónap múlva a 2. terhességemet 64 kilóval kezdtem és 76 lettem a végére. Most fél éves a Kisfiam, 65 kg vagyok, folyamatosan szoptatok, nem fogyókúrázok, sőt. Majd ha abbahagyjuk a szoptatást, akkor leadom a maradék 2-3 kilót. Amíg szoptatok, addig a gyerek a legfontosabb és nem a plussz kilók.

Ne hidd, hogy a szülés majd lefogyaszt! Nem leszel nádszálkarcsú, ha eleve túlsúllyal kezdted a terhességet. Sajnos ez nem kívánságműsor! Viszont amíg szoptatsz eszedbe ne jusson fogyózni!!!!! Addig a baba legyen az első!

2013. ápr. 22. 07:08
 8/23 anonim ***** válasza:

56 kg esélyed nem lesz lenni!

Eddig a baba a magzat víz, a méglepény kb. 3 kg, 3 kb a felesleg, a zsír rajtad!

Még eztán fogod a javát felszedni, és ami tuti lemegy szülés után, az 5 kg, a baba, és a hozzá tartozó dolgok!!!

2013. ápr. 22. 07:15
 9/23 anonim ***** válasza:
Nem megy le több, mint amennyi voltál előtte. Hogyan menne már? A felesleg nem megy le rólad szülés után, csak a vizesedés, a magzatvíz, méhlepény, meg a baba súlya. Ha vol rajtad felesleg már előtte is az nem fog lemenni, szép is lenne.
2013. ápr. 22. 07:38
 10/23 A kérdező kommentje:

Jó lenne.. Deha nem akkor nem tudok mit csinálni! :(

Ha nem fogok szoptatni akkor diétàra fogom magam és majdcsak elèrem az 56kg. Köszi a válaszokat . Aranyosak vagytok

2013. ápr. 22. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!