Milyen vagyis könnyebb volt a második baba szülése?
A másodiktól én is jobban féltem, de alaptalanul. Nem is éreztem a szülési fájásokat, és a Babóca is kinn volt sokkal hamarabb (2 óra alatt). Azóta találkoztam sok másodszor szülő anyukával, és mindegyiküknek könnyebb volt a második.
Könnyű szülést kívánok neked is! :)
első: 26 óra
második: 4,5 óra
harmadik: 1 óra 40p
Teljesen más lesz, tudod milyen egy szülés, könnyebb lesz és a tágulás is jobban megy.
Nekem a terhességek voltak egyre nehezebbek, a szüléstől én nem félnék, de lehet hogy a terhesség miatt nem vállalunk többet, pedig egy negyedik is tervben volt/van...
:o)
Nekem az első szüléskor ami császáros volt akkor 4és fél óra alatt lett meg a baba.A második szüléstől ettől függetlenül féltem,de azt mondták ne izguljak,mert második baba meg hát amúgy is fiatal vagyok(21éves voltam akkor) könnyen meglesz.Hát 16óra vajúdás után természetes úton született meg a bébim!
De a nagy átlagban a tapasztalat az,hogy minnél többet szülsz,annál könnyebb és gyorsabb!(én kivétel vagyok) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!