Szerintetek könnyebb lesz a második szülésem az elsőnél? Érkezhet a baba korábban?
1. terhesség: 8. héttől rosszullét a szülőszobáig, 7. hónapban még napi 2x-3x hánytam. Jóslók és keményedések a 38. héten voltak, majd előtejem is lett. 41. héten zselével indított szülés, 14 órás vajúdás, gátmetszés.
2. terhességem: 5. héttől kezdődőtt a rosszullét. Kb az 5 hónap végére el is múlt. 32. héttől keményedések, jóslók. 34. héttől előtejem is van, több mint az előzőnél.
Azt elfelejtettem írni, hogy homeós bogyókat szedek most, az elsőnél nem szedtem. II fokban érett a méhlepényem, elkezdett megvékonyodni és 1 újjnyira nyitva vagyok a 36. héttől. Az előzőnél ez a 40. héten volt.
Egy 38 hkm
Nekem az első 6 óra alatt lett meg spontán, a 2. at túlhordtam (pedig határozottan nem kíméltem magam :)) Indították, zselével+oxitocint kaptam, 2.5 óra alatt lett meg.
Az első hiába volt hosszabb könnyebbnek tűnt, a 2. az oxi miatt kegyetlen volt, de legalább gyors. Ja és volt gátvédelem, igaz kellett egy picit metszeni, de már aznap tudtam térdelve ülni így nyúlfarknyi lehetett :) Nekem szólni kellett, hogy gátvédelmet szeretnék automatikusan sajna nem jár :s
Könnyű és gyors szülést kívánok neked :)
Általában a többedik gyerek gyorsabban szokott érkezni, de a korábban az nem biztos. ismerőseimnél inkább későn jött, pedig a sógornőm hasa a 27. héttől iszonyat lent volt, de 1 héttel mégis túlhordta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!