Szülés után, ha kibujik a picur könnyebb lesz a mozgás, lehajlás stb?
De, nagyon jó érzés:D Én mindig olyan "könnyűnek" érzem magam szülés után:)
Kétlányos 32hkm.
Sokkal könnyebbnek nem éreztem, inkább fura volt, h. jéé szuszogás nélkül felvettem a csizmámat :)))
Nekem még mindig fáj néha a hasam (5 hete szültem), így némely hajolós mozdulat még nem kellemes.
2-es vagyok. Nekem akkora hasam volt, h. csak szörnyülködött mindenki, mikor mondtam, h. van még 1 hónapom a szülésig, illetve ikreket gondoltak látszatra a hasamban.
Elsőnél még nagyobb volt a hasam, de azt a terhességet könnyebben viseltem. De ettől függetlenül imádtam terhesnek lenni!
Èn érzetm mikor kicuppant a gyerek belölem. Egyszer csak leeresztett a lufi.
De utánna azért még néhány napot nehéz mozogni. Söt mondhatni hogy az elsö 3 hétben nagyon nagyon nehéz mozogni.
Nekem nem igazán fájt a gátsebem egyik után sem, de azért húzodott. Aztán a lábaim alig bírtak el hetekig. Pár nap után otthon elmentünk sétélni elöször egy saroknyit, majd pár alkalom után két saroknyit és így tovább.
De azért hetek mire megint mint a zerge ugrálni tudsz.
Én császáros voltam 6 hete h szültem. Hát az eleje ennek nem volt leányálom... Elég brutális az első 2 hétben kb a gyereket ellátni...Mikor hazajöttem a kádba nem tudtam egyedül belépni és kilépni...nagyon fájt felhúzni a lábamat, lehajolni, emelni nem is lehetett 5kg-nál többet meg persze nem is bírtam volna...viszont elröhögtem magam amikor lenéztem és láttam ami alul van :D meg is jegyeztem h jéééé ezt pár hónapja nem láttam :D :D
Amúgy már most nagyon jó olyan könnyűnek érzem magam pedig még van rajtam plusz kiló de akkor sincs már az a borzalmas vizesedés amitől nem fértem bele a cipőimbe. Le tudok hajolni felvenni a cipőmet és még a zoknimat is fel tudom már úgy húzni h csurogjon le rólam 2l víz :) Kitartást hamar elröppen ez az időszak élvezd még ki a jó részét :) Hiányozni fog :) Néha olyan jó visszagondolni h milyen jó is volt de azért az tényleg jobb h már itt van a kislányom még akkor is ha néha nehéz :) ez ugyanúgy van mint a terhesség vannak nehéz részek benne de alapjába véve imádod a helyzetet :)
Sokkal könnyebb volt mozogni, pedig nem volt bálna hasam.
Ami viszont nehezíti a dolgokat, az a gátseb, meg a hülye betét. Brrr...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!