Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után, ha kibujik a...

Szülés után, ha kibujik a picur könnyebb lesz a mozgás, lehajlás stb?

Figyelt kérdés
Néha már olyan kellemetlennek érzem hogy egy zoknit alig birok felhuzni vagy a kádba belelni a nagy pocak miatt és arra lennék kiváncsi mikor a baba nincs már a pociban lehet érezni egyfajta megkönnyebbülést hogy könnyebben tud az anyuka mozdulni?
2013. márc. 21. 07:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%

De, nagyon jó érzés:D Én mindig olyan "könnyűnek" érzem magam szülés után:)

Kétlányos 32hkm.

2013. márc. 21. 07:52
 2/13 anonim ***** válasza:

Sokkal könnyebbnek nem éreztem, inkább fura volt, h. jéé szuszogás nélkül felvettem a csizmámat :)))

Nekem még mindig fáj néha a hasam (5 hete szültem), így némely hajolós mozdulat még nem kellemes.

2013. márc. 21. 07:54
 3/13 A kérdező kommentje:
"beleülni a kádba" ezt elirtam,amugy kösz a választ,ugy várom már hogy minden a régi legyen,az éjszakák is gyötrelmesek,minden fordulásnál nyögök :P
2013. márc. 21. 07:55
 4/13 anonim ***** válasza:
Hány hetes vagy? 1-es.
2013. márc. 21. 07:57
 5/13 A kérdező kommentje:
30,de oriási hasam van :/
2013. márc. 21. 07:59
 6/13 anonim ***** válasza:

2-es vagyok. Nekem akkora hasam volt, h. csak szörnyülködött mindenki, mikor mondtam, h. van még 1 hónapom a szülésig, illetve ikreket gondoltak látszatra a hasamban.

Elsőnél még nagyobb volt a hasam, de azt a terhességet könnyebben viseltem. De ettől függetlenül imádtam terhesnek lenni!

2013. márc. 21. 08:03
 7/13 anonim ***** válasza:
90%

Èn érzetm mikor kicuppant a gyerek belölem. Egyszer csak leeresztett a lufi.

De utánna azért még néhány napot nehéz mozogni. Söt mondhatni hogy az elsö 3 hétben nagyon nagyon nehéz mozogni.

Nekem nem igazán fájt a gátsebem egyik után sem, de azért húzodott. Aztán a lábaim alig bírtak el hetekig. Pár nap után otthon elmentünk sétélni elöször egy saroknyit, majd pár alkalom után két saroknyit és így tovább.

De azért hetek mire megint mint a zerge ugrálni tudsz.

2013. márc. 21. 08:05
 8/13 anonim ***** válasza:
90%

Én császáros voltam 6 hete h szültem. Hát az eleje ennek nem volt leányálom... Elég brutális az első 2 hétben kb a gyereket ellátni...Mikor hazajöttem a kádba nem tudtam egyedül belépni és kilépni...nagyon fájt felhúzni a lábamat, lehajolni, emelni nem is lehetett 5kg-nál többet meg persze nem is bírtam volna...viszont elröhögtem magam amikor lenéztem és láttam ami alul van :D meg is jegyeztem h jéééé ezt pár hónapja nem láttam :D :D

Amúgy már most nagyon jó olyan könnyűnek érzem magam pedig még van rajtam plusz kiló de akkor sincs már az a borzalmas vizesedés amitől nem fértem bele a cipőimbe. Le tudok hajolni felvenni a cipőmet és még a zoknimat is fel tudom már úgy húzni h csurogjon le rólam 2l víz :) Kitartást hamar elröppen ez az időszak élvezd még ki a jó részét :) Hiányozni fog :) Néha olyan jó visszagondolni h milyen jó is volt de azért az tényleg jobb h már itt van a kislányom még akkor is ha néha nehéz :) ez ugyanúgy van mint a terhesség vannak nehéz részek benne de alapjába véve imádod a helyzetet :)

2013. márc. 21. 08:37
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem a császáros szülés után akkora volt a hasam, mint a 7. hónapban.Hiszen ugye a méhed meg minden odabent akkora még, mint a baba volt. Aztán 1,5 hét alatt lement 4 kg víz, akkor kezdtem megkönyebbülni.
2013. márc. 21. 14:50
 10/13 anonim ***** válasza:

Sokkal könnyebb volt mozogni, pedig nem volt bálna hasam.

Ami viszont nehezíti a dolgokat, az a gátseb, meg a hülye betét. Brrr...

2013. márc. 21. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!