Szülés után, ha kibujik a picur könnyebb lesz a mozgás, lehajlás stb?
Figyelt kérdés
Néha már olyan kellemetlennek érzem hogy egy zoknit alig birok felhuzni vagy a kádba belelni a nagy pocak miatt és arra lennék kiváncsi mikor a baba nincs már a pociban lehet érezni egyfajta megkönnyebbülést hogy könnyebben tud az anyuka mozdulni?2013. márc. 21. 07:50
11/13 anonim válasza:
Kevesen szenvedhetnek annyira, minta amennyire én a nagy pocakkal. Nem volt semmi különös, csak már akkor is sírtam, ha fel kellett kelnem az ágyból. Nagyon elegem volt már a pocakos létből, úgyhogy miután megszültem, nagyon élveztem, hogy végre nem kell segítséget kérnem, hogy adják fel a cipőm, zoknim, stb. :)
12/13 anonim válasza:
8-as vagyok és nem tudom kinek szúrta annyira a szemét a válaszom de egy elmebajos mind aki lepontozott!! Én a saját tapasztalatomat írtam le de ti biztos haszontalannak tartjátok h megszültem! Gratulálok ti is a cukros sorba álltatok amikor az észt osztották! Belőletek biztos kis tündérke varázsolta ki a babát nektek minden tökéletes volt és ti is azok vagytok! Elbújhattok nyomik! Ezért utálatos ez az oldal ha leírod veled h volt meg te h érezted vagy érzed már béna vagy le vagy pontozva ! Szánalmasak az emberek komolyan!
13/13 A kérdező kommentje:
nem tudom ki pontozott le,én most mindenkinek nyomtam a zöld kezecskét!
2013. márc. 25. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!