Ebből lesz valami a hétvégén? Ma délelőtt óta eleinte 40 percenként majd 30,20 percenként mostanra 10-20 percenként fáj a hasam és derekam vagy keményedek.
Nem erős a fájás, de olyan mintha csikarna a hasam, vagy nem tudom jobban leírni. És van hogy csak keményedek. A derekam is elkezdett fájni.
Tudom hogy ez jósló és normális de így ilyen még nem volt.
39. hétben vagyok.
No nekem is 3 óráig voltak rendszeres 20 perces fájások, tegnap este 10-1ig, aztán elaludtam. Most meg semmi. Ez megy 3 napja. De vhogy tudtam hogy jóslók, mert az igazinál már van vagy legalábbis első babámnál volt vmi érzés féle, hogy na most ez már az lesz...szerettem volna én is ezen a hétvégén szülni, de hát sztem nem lesz belőle semmi...én is figyelgetem magam, nagyon helyesen teszed, mert egyik pillról a másikra felerősödhetnek tök sűrűre...na én is ma mosok azért hajat:-)
íRj majd mi a helyzet!!!
Lehet már meg is szültél?
Én ma füvet nyírtam, kertet rendeztem, egész nap pörögtem és totál hülye voltam, mindenbe belekötöttem, még saját magammal sem jöttem ki...csak a lányommal igyekszem normális lenni, szegénykém néha azt sem tudja, Anyinak mi baja. 3éves...:-)
Én is a keddi a hidegfrontra várok...
egy korábbi válaszoló
ja és 38+4, de már nyugodtan jöhetne...
Sziasztok.
Úgy látom, a kérdező szépen megszült közben, mert eltűnt!
Nekem 4 gyermekem, van, túl vagyok már a babázós korszakon, de egy biztos tanácsot tudok adni, mikor tudjátok, hogy mostmár tényleg a szülés kezdődik.
Leülés közben, ha meg kell emelni a pocitokat,/a szeméremcsont felett/ mert annyira nyomja a hólyagot, hogy szinte fáj, na akkor lehet készülődni, mert 1 napon belül szülés indul.
Mindenkinek problémamentes, gyors , könnyű szülést kívánok.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!