Szerintetek ez mennyire igaz? Könnyű terhesség - nehéz szülés, nehéz terhesség - könnyű szülés.
Kb 15 eve, hogy elkezdtek a baráti körben születni a gyerekek, és az ismerôsöknel, ami mar elég szép szám, mind így volt.
Most félek, mert nekem elég könnyû terhessegem van. Ugyan feküdnöm kellett 10 hétig egy hematoma miatt, es volt amniocintézisem is, de ezeket leszamitva semmi "klasszikus" problémam nem volt. Ha nem tudnám, hogy terhes vagyok, nagyon észre sem venném...na jó, picit, mert azert aprobb nyavajak vannak, de nem elviselhetetlen v olyan, ami hatarozottan nehezebbé tenné a hétköznapokat.
Szóval kiterjeszteném a kis felmérésemet, más mit gondol errôl? Kinél, hogy volt, vagy mit latott másoknál? Mennyire jellemzô ez?
Nekem semmi bajom nem volt terhesség alatt,soha egy keményedés.soha egy jósló.Pár óra leforgása alatt teljesen zártról kitágultam,tolófájásaim voltak,a doki szerint ha átlagos méretű a baba akkor "megszüljük pikk-pakk".
Téraránytalanság miatt császár lett végül.
Sajnálom, akinek nehéz szülése volt.
Megpróbálok a pozitív válaszokból erőt meríteni.
Köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!