Egy hete szültem és nagyon sajog a szeméremcsontom.
Valaki hasonló cipőben?
Figyelt kérdés
Kb a 30.héttől van szeméremcsont fájdalmam. Gondoltam és több helyen mondták is, hogy valószínű a baba feje nyomja és tágul.most azt mondják, hogy ami kitágult vissza is megy, azér fáj.bal oldalt érzem csak.még mindig fáj, nagyon nehezemre esik mennimeg egyáltalán létezni.nincs valami házi praktikátok erre?
3Hete szültem,szülés után meg elötte nekem is nagyon fájt egy ideig,aztán csak ugy elmult.én nem próbálkoztam semmivel.
2013. márc. 16. 15:36
2/8 A kérdező kommentje:
Jaj de jó ! Ebben bízom én is! jelem pillanatban alig tudok felállni is kb. lehet a front miatt is van.
2013. márc. 16. 17:22
3/8 anonim válasza:
Jaj ne ijesztgessetek!!Nekem tegnap este óta fáj iszonyat módon..nem bírok állni,nem bírok menni,nem bírok tőle már szinte feküdni sem..fáj mindkét combtövem,fáj a szeméremcsontom,fáj csípőm,fáj a derekam és a seggem feletti csont,meg majd leszakad az egész hasam alja :( Még van pár hetem szülésig,és már így is aggódom,hogy addig ennyire fájni fog?!Most komolyan még utána is fájni fog??Nekem elég lesz kibírni ezt a pár hetet ilyen fájdalmakkal szülésig..bele sem merek gondolni sem,hogy mi lesz,ha a szülés után sem múlik el :(
32+4 hkm
2013. márc. 16. 18:43
4/8 A kérdező kommentje:
Szegénykém! Akkor olyan vagy mint én voltam kb.minden tünet kijön rajtad..én cserébe a babámtól nagyon gyors szülést kaptam 10 perc alatt kint volt..! Viszont faltól falig repedtem mert nem volt idő vágni.úgyhogy sajog az egész pics.m:-)
Remélem egyszer csak elmúlnak ezek és csak az önfeledt babázás marad!
2013. márc. 16. 19:23
5/8 anonim válasza:
Bocsi,de azt megmosolyogtam amit írtál,hogy sajog az egész .... :D
Hát remélem azért az én kisfiam csak szépen ütemesen fog haladni kifelé,és nem 1000-el fog repeszteni kifelé,mert akkor engem is szó szerint repesztene,és én jobb szeretném,ha szabályos vágásom lenne a cikk-cakkos repedés helyett :) Nem szeretnék még a gátsebbel is sokáig küszködni,pláne ha ez a hüvely meg csípő fájdalom megmarad még szülés után egy darabig.Hát de most komolyan be vagyok parázva,hogy ez így lesz szülés után is..eddig erre én nem is gondoltam,hogy ilyen problémám is lehet szülés után :( Hogy fogom így ellátni a fiamat,ha még menni is alig bírok?!Meg hogy fogok így kimenni vele sétálni?! :/ Jaj ettől most kicsit be leszek sz.rva,hogy nem fog szülés után elmúlni :(
32+4 hkm
2013. márc. 16. 22:18
6/8 A kérdező kommentje:
Ne parázz előre! Nem biztos hogy úgy marad a fájdalmad, van akinek szülés után minden mintha csettintésre elmúlna.a babát el fogod tudni látni.nekem nincs segítségem,a férjem van itt ha épp nem dolgozik, szóval sokat egyedül vagyok a babával és rá jut energia.csak fontos hogy bármilyen hulla vagy ne hagyd el magad és ajkikor minden rendben lesz! Alul a matyóhímzés is szépen gyógyul csak idő.de azt mondják hogy higgyük el tényleg 6 hét éld mintha kicserélték volna :-)
2013. márc. 17. 09:35
7/8 anonim válasza:
:)) Hát remélem is,hogy hamar el fog múlni,és hogy a babucimat így is el tudom majd látni..én hála Istennek nem olyan nő vagyok,aki könnyen elhagyja magát..sőt. 22 hetes korom óta keményedek,meg van hogy görcsölök is,az orvos kíméletre intett,de pont,hogy nem tudom betartani az utasítást.Eltiltott a házas élettől,azt betartjuk,de viszont nem pihenek annyit mint amennyit kellene.Jövök-megyek,csinálom a házi munkát,képes vagyok órákig ácsorogni a gáztűzhely előtt még most is,pedig már most egyre nehezebb a teher :)
2013. márc. 17. 13:58
8/8 A kérdező kommentje:
Szülés előtt két nappal függönyt cseréltem, és ablakot pucoltam...de szerintem mi már a másik véglet vagyunk.kell pihenni, persze mindenki maga érzi.bár a35 héten fekvésre ítéltek mert elkezdtem kinyílni akkor nagyonmegijedtem.atom a héten fel se keltem.utána már elkezdem házimunkázni, vásárolni jártam, de csak ha biztonságosnak éreztem. Egyébként hogy kicsit te is megnyugodj ma már kevésbé fájt a csontom! Ezért nagytakarítottam :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!