Mellplasztika szoptatas utan? / Van itt valaki akinek volt ilyen, vagy hasonlo beavatkozasa?
Kisfiam 10 honapos, es mostanaban sokat gondolkodom ezen a beavatkozason.
Roviden-2 honapos koraig szoptattam a fiam, es utana honapokrol honapokra sokkal kissebb lett a cicim. Hozzateszem emelett nagyon sokat fogytam is. Vegul odaig jutottam hogy semmi nem maradt.
Szules elott 95C-s melltartot hordtam most viszont 70A-s kell.
Akinek volt ilyen beavatkozasa, leirna a tapasztalatait nekem. Koszonom.
huuuuuuuuuuuu, de jo hogy irtatok
En ugyan igy erzek mint ti. Ki a nagytol, ki a picitol erzi rosszul magat. Nekem iszonyatosan rondak lettek, ami maradt az is log, szinte olyan mint ha csak a bor logna. Plusz par eve volt egy balesetem, ahol a bal mellem megserult, es az izomzat leszakadt, gondolhatjatok hogy az most hogy nez ki. Nagyon ronda :( es igy az onbizalmam nekem is a beka feneke alatt van
jaaaaaa, 27 leszek nemsokara, es azert meg nem erzem magam olyan oregnek hogy ilyen ronda cicikkel keljen elnem. Parom azt mondja ot nem zavarja, de neha latom rajta hogy meg-meg lepodik ha szeretkezesre kerul a sor. Mar sokszor azert utasitom el, mert egyszeruen nem kivanom igy a szexet hogy nem vagyok a regi.
Pedig szerencsesnek mondhatom magam mert 58kg-val kezdtem a terhesseget, 68kg voltam szules napjan, de azota iszonyatosan lefogytam es vele a cicik is. 45kg-ra fogytam le, de azota sikerult mar hiznom 2-3kg, de sajnos ahogyan sokan mondtak hogy ne aggodjak majd ha meghizok akkor a cicijeim is meg fognak, hat sajnos azok egy dekat nem hiztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!