Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mellplasztika szoptatas utan?...

Mellplasztika szoptatas utan? / Van itt valaki akinek volt ilyen, vagy hasonlo beavatkozasa?

Figyelt kérdés

Kisfiam 10 honapos, es mostanaban sokat gondolkodom ezen a beavatkozason.

Roviden-2 honapos koraig szoptattam a fiam, es utana honapokrol honapokra sokkal kissebb lett a cicim. Hozzateszem emelett nagyon sokat fogytam is. Vegul odaig jutottam hogy semmi nem maradt.

Szules elott 95C-s melltartot hordtam most viszont 70A-s kell.

Akinek volt ilyen beavatkozasa, leirna a tapasztalatait nekem. Koszonom.

2013. jan. 6. 20:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Dehát ez természetes. Szoptatás alatt mindenkinek nagyobb a melle. Most állt vissza a normális méretre. A babavárás előtt mekkora volt?
2013. jan. 6. 20:23
 2/8 A kérdező kommentje:
A babavaras elott 95C colt, ahogy irtam is. Nekem nem lett sokkal nagyobb szoptatas alatt.
2013. jan. 6. 21:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Én még szoptatás előtt csináltattam meg, nem volt vele semmi bajom, 2 gyereknél is szuperul működött. Azt mondják akkor érdemes megcsináltatni, ha elérted a "végleges súlyodat", és a szoptatás után eltelt 6 hónap.
2013. jan. 7. 12:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Irigyellek :) az én problémám pont az,hogy irtó nagy lett már a terhesség alatt,nem hordtam melltartót,mert világ életemben 75b voltam,az pedig nem lógott soha,nem húzta a súly. Hát,jól ráfáztam. De ez még annyira nem is zavarna (na jó,de),viszont a bimbóudvarok... Elég nagyok lettek és utálom. Ha befejztem a szoptatást és visszafogytam,tuti,hogy meg fogom csináltatni a melleimet. Nekem erre szükségem van,nem tehetek róla,21 éves vagyok,nem tudok beletörődni. Szerintem nagyon sok nőnek okoz gondot a melle formája/mérete terhesség/szoptatás után. A szobatársamnak implantátuma volt és nehezen ment neki a szoptatás,végül el is apadt a teje,pedig izom mögé volt beültetve,ami elvileg nem okoz galibát. Szóval jól gondold meg,ha még akarsz gyereket,akkor szerintem várj,ha nem,akkor vágj bele. Bocs,hogy a válaszodra nem tudok semmit írni,csak örültem,hogy nem vagyok egyedül ezzel a cici miziériával.
2013. jan. 7. 20:38
 5/8 anonim ***** válasza:
5 honapja szultem. szules elott 80-as meret vtam, kerek ,formas cicikkel. 2 honapig szoptattam a fiam,mert elment a tejem, de a melleim... uristen, vmi nagyon durvan puhak es lognak is, eletemben nem ereztem magam ennyire a beka segge alatt... :( en meg ebben az evben plasztikaztatni fogok... Ferjem eddig ellene volt,de lassan rajott h nekem ez fontos h jol erezzem magam. 22 vagyok amugy, nem birom ilyen cicikkel leelni az eletem. a parom 32, neki igy a jo (persze,mert szeret),de nekem onbizalmilag nagyon rossz.
2013. jan. 7. 21:12
 6/8 A kérdező kommentje:

huuuuuuuuuuuu, de jo hogy irtatok

En ugyan igy erzek mint ti. Ki a nagytol, ki a picitol erzi rosszul magat. Nekem iszonyatosan rondak lettek, ami maradt az is log, szinte olyan mint ha csak a bor logna. Plusz par eve volt egy balesetem, ahol a bal mellem megserult, es az izomzat leszakadt, gondolhatjatok hogy az most hogy nez ki. Nagyon ronda :( es igy az onbizalmam nekem is a beka feneke alatt van

2013. jan. 7. 22:05
 7/8 A kérdező kommentje:

jaaaaaa, 27 leszek nemsokara, es azert meg nem erzem magam olyan oregnek hogy ilyen ronda cicikkel keljen elnem. Parom azt mondja ot nem zavarja, de neha latom rajta hogy meg-meg lepodik ha szeretkezesre kerul a sor. Mar sokszor azert utasitom el, mert egyszeruen nem kivanom igy a szexet hogy nem vagyok a regi.

Pedig szerencsesnek mondhatom magam mert 58kg-val kezdtem a terhesseget, 68kg voltam szules napjan, de azota iszonyatosan lefogytam es vele a cicik is. 45kg-ra fogytam le, de azota sikerult mar hiznom 2-3kg, de sajnos ahogyan sokan mondtak hogy ne aggodjak majd ha meghizok akkor a cicijeim is meg fognak, hat sajnos azok egy dekat nem hiztak.

2013. jan. 7. 22:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Ha ket honap utan elapadt a tejem, meddig varjak a plasztikával?
2016. szept. 14. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!