Mellplasztika kisbaba mellett. Van aki így vágott bele?
Szoptatás után vagyok. Ősszel meg szeretném csináltatni a melleimet amik a szoptatás miatt lógnak, plöttyettek. Viszont akkor lenne kislányom 7hós.
Meddig nem lehet emelni?
Ha arra gondolok hogy várok még egy évet akkor is kellene emelgetni a kislányomat, utána pedig már szeretnék visszamenni dolgozni.
Szóval nem tudom mit tegyek, vágjak bele és kérjem anyósom segítségét arra a pár hétre, vagy......!
És a vagy után nem tudok mit mondani ezért várnám azoknak a válaszát akik kisbaba mellett vágtak bele a műtétbe.
Kedves Kérdező!
Bár én 4 éve csináltattam meg a cicijeimet és akkor még nem volt kisbabám, de én azt tanácsolom Neked, hogy még várj egy kicsit amíg a babád picit nagyobb nem lesz.
6 hétig nem lehet emelni és az első 1 de inkább 2 hétben javasolják a minél több fekvést.
Én annak idején csak 1 hetet tudtam pihenni, utána dologoznom kellett...nagyon nehéz volt mert még azért fájt. Persze, ez is alkat függő, ismerek olyat, aki a műtét után már másnap takarított, de szerintem ez a ritkább. Mindenesetre jó babázást és jó lábadozást a műtét utánra!!
Első vagyok
Nem értek egyet az utánam szólokkal, hogy 2 évet kell várni és aki hamarabb megcsinálja, az kókler.
Lehet, hogy régebben, amikor nem volt ennyire korszerű a plasztika, kellett várni, ma már nem kell.
6 hónapja szültem én is nemsokára megcsináltatom újra a cicimet, az egyik legismertebb plasztikai sebésznél, aki azért nem kókler, csak utána kell nézni. Az első konzultációnál egyébként az az első kérdés, hogy szoptatsz-e, mikor szültél, stb....ez alapján határozzák meg, hogy pontosan mi lesz a műtét menete
első vagyok
írtam, h 6 hétig nem lehet
első vagyok
4 éve csinálták, de most újra szeretnék menni, mert kicsit nagyobb cicit szeretnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!