Kinek mi volt a legkellemetlenebb vizsgálata, beavatkozása a terhesség és a szülés alatt, után?
Terhesség alatt a magzatvízvizsgálat már az utolsó hetekben, nagyon fájt, a doki meg beszólt, hogy én még a terhességre sem vagyok felkészülve, nemhogy a szülésre... :S Fel tudtam volna rugni!
Szülés alatt végülis egész jól ment minden, a varrás volt már rossz, mivel a fiam teljesen szétszakított, a doki elég sokáig stoppolt és akkor már ugye túl volt a szülés alatti extázis. :)
A legborzasztóbb nekem mégis a szülés utáni éjszaka volt, annyira fájt a gátsebem, hogy azt hittem a falat lekaparom a 10 körmömmel, az ápolócsajok flegmák és bunkók voltak, mert nem tudtam pisilni és katéterezni kellett. Hajnalra derült ki, hogy vérömlenyem lett a gátsebem mögött, ezért volt a fájdalom és minden más, meg is kellett műteni.
Terhesség alatt az a cukor vizsgálat, már nem tudom mi a neve, amikor azt a cukros löttyöt kellet éhgyomorra inni. Fúú de rosszul voltam tőle :S
Szülés alatt hááát, maga a szülés, vagyis a vége. Úgy értem, az fájt a legjobban. Legkellemetlenebbnek a gátvarrást nevezném, egy idő után elég rossz érzés volt, amikor már nem hatott az érzéstelenítés. De mondjuk szülés után nem volt nagy cucc, mint fájdalom, csak nagyon kellemetlen volt.
Szia!
A szülés alatt a fájás alatti vizsgálat volt nagyon rossz. Nemcsak fájt, hanem valahogy idegesített is, úgy éreztem, hogy nem elég magát a fájást elviselni, még le kell feküdni, és a turkálást is elviselni.
Szülés után a méhem kitisztítása is nagyon fájdalmas volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!