Kinek mi volt a legkellemetlenebb vizsgálata, beavatkozása a terhesség és a szülés alatt, után?
Figyelt kérdés
2009. dec. 6. 18:22
11/16 anonim válasza:
Ó, szülés után én is azonnal mondtam a dokinak, hogy ezt mégegyszer nem. Erre a doki csak mosolygott, hogy pár év és úgyis elfelejtem, hogy most mit mondtam :) Hát igen, két év eltelt, és már szeretnék mégegy babát, a fájdalom már nem befolyásol :) De más okból tuti nem lesz következő 6-7 éven belül. Mondjuk nem gáz, még csak 22 vagyok, bőven ráérek.
Na de a varrás... Hát az tényleg rossz volt. Ahányszor kérdeztem, hogy sok van-e még vissza, mindig mondták, hogy mindjárt kész. 1 órán át stoppolgattak. Először amikor megkérdeztem, azt mondták, óó már csak 2 öltés. Negyed óra múlva már azt mondták, óó már csak 3 öltés. Aztán már csak 4 öltés. Hát többször nem mertem megkérdezni :)
12/16 anonim válasza:
Szülésnél a fájások alatti méhszájtágítás! Na az nagyon durva volt!:((
13/16 anonim válasza:
Legrosszabb szintén a méhszájtágítás volt (faros baba), de e legkellemetlenebb, amikor már azt hittem, hogy mindennek vége (gátvarrás), akkor közölte adoki, hogy még van egy vizsgálat, mert nagyon szakadtam: arról egyetlen szakmai fórumon sem írtak, hogy a végbelemet is át fogják vizsgálni, hogy van e rajta sérülés. Hát nagyon meglepődtem :-(
14/16 anonim válasza:
Bocsánat,de az utolsó válaszolótól szeretném kérdezni,első babát szülted farosan?Nekem nem engedték,császároztak.
15/16 anonim válasza:
A fajasok alatti tagitas,az borzaszto volt meg az h szules utan jott a nover legalabb 3-szor es nyomta le a hasamat.Azt hittem h ossze hanyom magamat.Termeszetes szulesem volt egyebkent es 25 orat vajudtam.
16/16 A kérdező kommentje:
Én még szülés előtt vagyok, ezt a méhszáj tágítást mindenkinél csinálják vagy csak annál aki nem tágul rendesen? A varráshoz ha fáj nem lehet kérni még érzéstelenítőt?
2009. dec. 8. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!