Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon fáj a szeméremcsontom,3...

Nagyon fáj a szeméremcsontom,36 hetesek vagyunk. Valakinek hasonló?

Figyelt kérdés
Eddig inkább a csípőm fájt, és egy picit a szeméremcsontom. Ma nagyon fáj a szeméremcsontom, gondolom a baba helyezkedik. Tegnap és ma is voltam uh-on, azt mosndták nagyon lenn van a baba feje.
2012. febr. 28. 13:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A baba feje miatt fáj! :)

nekem is szokott!

38hkm

2012. febr. 28. 13:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Szerintem sokan átélünk hasonló fájdalmakat.Né rémüldözz ez teljesen normális!

Pihenj sokat és ne nagyon terheld magad.Majd jobb lesz.Mivel már 36 hetes vagy,így sokkal többet nem nagyon tehetsz.

Kitartás:)

2012. febr. 28. 13:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Á, nem rémüldözök, csak arra voltam kíváncsi másnak is van- ilyen. Első babámnál ennyire nem fájt, csak egyszer amikor indultunk szülni. Remélem tényleg jól lennvan a buksija és csak kipottyan ha itt az ideje.:-)
2012. febr. 28. 13:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én még csak 28 hetes vagyok, de nekem is sokat fáj. Nekem nagyon len van a babám feje már most, úgyhogy biztos közrejátszik ez is.
2012. febr. 28. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!