33 hetesen 3. fokban érett lepény? Kinek volt/van hasonló?
Ma voltam ultrahangon,ahol kiderült, hogy a lepényem 3.fokban érett. A doki rendes volt, háromszor is nézett áramlást,alaposan megvizsgálta a babát. Eddig úgy néz ki minden rendben, korának megfelelően fejlődik.
Megkérdeztem,hogy ez ugye nem a legjobb,hogy ilyen "korban" ilyen érett a lepény,és mondta,hogy csak akkor kezdjünk aggódni, ha nem lesznek jók az értékek (nem dohányzom,a környezetemben sem dohányoznak). Nálunk már a 32.héttől van CTG, tehát hetente kell menni a terhesgondozóba,és ott rá is néznek mindig,a doki is.
Kinek volt ilyen korban hasonló állapotú a lepénye és meddig "húztátok ki" a terhességet? Nekem mondták,hogy lehet hamarabb fog jönni emiatt a babánk.Köszönöm!
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Hát remélem még kihúzzuk legalább 3-4 hétig,és nem lesz semmi baj :-(
Kicsit aggódok,de ez elmúlik,amint megérzem,hogy kidudorodik a lába a hasam jobb oldalán és közben a kezét az ágyékomba bokszolja :) Mert tudom,hogy jól van és jól is lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!