Hányadik héten szültetek, és mi volt a szülés jele?
Én a 37. héten szültem a lányomat, hajnalban elment a nyákdugó, este szültem.
Egyébként nekem a nyákdugó, nyálkás, és inkább enyhén véres volt!
A nagyobb lányom 5 nappal kiirt előtt indult el, elfolyt a magzat viz. KÉsőbb jöttek fájások, normál hüvelyi szülés volt másnap reggel.
A kisebb lánykám két héttel jött előbb, vele is elfolyt a magzatvíz, de faros volt és semmi fájás, se nyílás, uh császárral született. Reggel 8kor folyt el a magzatvíz és 12,40-kor sir felt :)
Hááát, ez a sárgás nyúlós izé lehetett nyákdugó, azt hiszem a nagyobb lánykámnál én is találkoztam vele, de már nem emlékszem, milyen volt, azt tudom, hogy nekem is valahogy 36. hét körül távozott.
36 héten elment a nyákdugó,mert úgy megvizsgált a doki :(
41 héten szültem,a szülés jele meg az volt,hogy a doki szólt,indítják..
1. szülés 40. hét
2. 38.hét
3. 38.hét
Mindháromnál órákon át wc-re járkáltam.(hasmenés)
Derékfájás.
40+3-ra. Nekem is volt nyúlós izém a 39. hét elején, aztán kiderült, h nem nyákdugó, hanem gyulladás. Szülésnek nálam jele nem volt.
Amúgy igen, lehet h a nyákdugód volt, de lehet, h csak erősebb folyás.
39+4 szültem.
Hasmenésem volt előtte,és majd le szakadt a derekam.
A nyákdugóm reggel 9kor távozott,délután 2 kor született meg a lányom.
39+3. Nekem fájásokkal kezdődtem, majd nyákdugó és a végén magzatvíz. Az első komolyabb fájástól számolva másfél nap után lett meg a lányom.
Nálam a nyákdugó véres, kocsonyás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!