Egri kórházban, Dr. Varga Zsoltot ismeri valaki? Szültetek már nála és ha igen mennyit kért egy szülésért? Milyen ember? Mert én már hallottam róla jót is rosszat is, a véleményetekre vagyok kíváncsi!
Figyelt kérdés
2013. febr. 15. 11:46
1/3 anonim válasza:
Nekem jó tapasztalataim vannak. Én mindkét gyermekemet nála szültem. Nincs fix tarifája, ha 3x megjelensz a magánrendelésén, (ahol mellesleg mindig megnézi uh-n a babát) természetesnek veszi, hogy ott lesz a szülésednél. Bármikor hívhatod, ha véletlenül nem veszi fel, visszahív. Szóval szerintem korrekt és rendes doki. Ha egyszer lesz 3. babám, akkor is nála szülnék.
2/3 anonim válasza:
Nekem nem volt fogadott doki, terhesgondozáson sokszor találkoztam vele az sztk-ban és úgy hozta a sors, hogy pont ő volt ügyeletben, mikor szültem. Rendes volt, 2x jött oda, kérdezte hogy vagyok, biztatott, hogy minden rendben lesz és csak ügyesen...bár a kitolás résznél nem emlékszem, hogy ott lett volna, de szépen összevarrt (felszívódóval) és közbe is beszélgettünk. Szerintem rendes, egy fillért nem kapott.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, ezt már én is hallottam,hogy felszívódóval varr össze, és hogy csak ő csinál egyedül ilyet.
2013. febr. 18. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!