Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha a fele magzatvíz elfolyt...

Ha a fele magzatvíz elfolyt 7,5 hónapos terhesen az azt jelenti, hogy hamarosan bekövetkezik a szülés?

Figyelt kérdés
Nővérem ikreket vár és megindult a magzatvíz, mi fog most történni? Megindítják a szülést? Mennyi idő telhet még el így a szülésig? Nem nagyon korai még ikrek esetében 7 és fél hónaposan szülni? Nagyon izgulunk! Volt már valaki ilyen helyzetben?
2013. márc. 31. 15:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Gondolom azért vitték oda, mert jobb a felszereltsége. Biztos nagyon jó kezekbe kerül és tudják mi a dolguk! Drukkolok nagyon, hogy jól végződjön minden!
2013. márc. 31. 16:27
 12/24 A kérdező kommentje:

Igen-igen, mindenképpen jobb, korszerűbb kórház.

Köszönöm szépen, hú nem is tudom mikor izgultam utoljára ennyire!

A nővérem is teljesen bepánikolt/sírt, nyugtatózni kellett szegényt... :(

2013. márc. 31. 16:34
 13/24 anonim ***** válasza:
Próbáljátok nyugtatni őt is, mert csak rosszabb a babáknak, ha még ő is nyugtalan, persze megértem, de erősnek kell lennie!
2013. márc. 31. 16:46
 14/24 A kérdező kommentje:
Sajnos nem engednek be hozzá senkit, mi is csak telefonon értesülünk a hírekről. Jó lenne már túl lenni ezen az egészen!
2013. márc. 31. 16:52
 15/24 A kérdező kommentje:
Az orvosok megpróbálják még 72 óráig bent tartani a babákat. :/
2013. márc. 31. 18:36
 16/24 A kérdező kommentje:
Ma hajnalban 5 órakor császárral megszülettek a babák, felsírtak rendesen, inkubátorba tették őket, de olyan erős kis tüdejük van, hogy nem kellett gépre kötni egyikőjüket sem! :) Van kis hajuk is, két kislány :) Köszi a válaszokat! :)
2013. ápr. 1. 09:59
 17/24 anonim ***** válasza:
Jajj de jó hírek! Örülök, hogy jól vannak! Gratulálok és jó egészséget kívánok az egész családnak!
2013. ápr. 1. 10:26
 18/24 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baj, nagyon ügyes babák! Gratulálok a kis családnak, jaj még mindig sírok az ilyen történeteken, ha maguktól lélegeznek minden rendben lesz. Nekem is ikreim vannak, ők is egy hónappal előbb születtek, ők fiúk. Jó kezekben van a nővéred is és ők is, biztos vagyok benne, ha már a szülés előtt átszállították őt olyan kórházba, ahol van koraosztály (gondolom oda vitték). Ők nagyon jók! Sok boldogságot a családnak, írj majd ha tudsz valamit még, nem akarok tolakodó lenni, de az ikrek mindig is még jobban érdeklik az ikreseket.
2013. ápr. 1. 10:46
 19/24 anonim ***** válasza:
Én is gratulálok a babákhoz! Nagyon ügyesek, hogy maguktól lélegeznek! Mekkorák lettek a csajok?
2013. ápr. 1. 11:06
 20/24 A kérdező kommentje:
Köszönjük mindenkinek! :) 1400 és 1450 grammal 40 cm-el születtek. :)
2013. ápr. 1. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!